Új hozzászólás Aktív témák

  • Runner_fxr

    Ármester

    válasz bigdady #32029 üzenetére

    Hát fene tudja, azért ez inkább aszfalt szerintem. Az a baj ezekkel a mindenes gumikkal, hogy igazából sehova se jók, de akkor már inkább az aszfalton érzik jobban magukat. Ha szeretnél normafára is menni én ennél valami bütykösebb külsőt vennék azért. 35-622-es Rapid Rob nekem nagyon tetszett, bár aszfalton biztos jobban fog kopni, de nagyon jól tapad és jól is gördül.

    fpeter07: Kíváncsi voltam a másik végletre. :) Kétszer körbetekertük a Balatont, meg mentem Budapesten is vele egy 100-at, szóval kb 500-at mentem az országútival. Először halál félelmem volt rajta, de elég jól megszoktam, viszonylag hamar hozzászoktam.
    Van benne szerethető is, tudom, hogy mondtam sok negatívumot az országútizással kapcsolatban, ma is inkább a mtb szerelmese vagyok, de elismerem, hogy van élvezetes oldala az országútizásnak is. Szerethető ez is. Én idáig nem mentem egyhuzamban ennyit országútival, ezért nem annyira jött át a jó oldala, csak a negatívumai. De arra rájöttem, hogy hosszútávon, Budapesten nekem inkább a negatívumai jönnek át, így ezért a Cross mellett döntöttem. Lehet, hogy veszek majd még egy országútit is, de azt csak 3. bicajnak. :) Az a baj, hogy kevés itt a környezetemben az olyan út ahol élvezetesen lehet hajtani egy országútit.

    TayRol: Vadon Sport az üzlet neve, Bergamont kerékpárokkal foglalkozik, télen Völkl sífelszereléssel.
    Van kerékpár szerviz és síszerviz is.

Új hozzászólás Aktív témák