Új hozzászólás Aktív témák

  • gergo5991

    őstag

    válasz Teasüti #33036 üzenetére

    kiskoromtól kb aktívan biciklizek, de csak 3-4x volt kisebb-nagyobb balesetem azóta.
    Én annak a hive vagyok, hogy ismerem a saját határaimat, a bicikli határait, mennyit bir, meg van egy kis rutinom is a dologban úgyérzem, ez bőven elég hogy az ember balesetmentesen biciklizzen, meg persze egy adag odafigyelés se árt.

    A dirt/downhillozásos baleseteket áttekertem, nem olvastam bele, mert az kb zsákbamacska, ott még a legjobbak is elesnek.
    Meg amint irták, hogy a csávó ugrott, és közben elszakadt a lánca, azt gondolta hogy majd szakadt láncal tovább gurul, de elé jött egy kanyar amit nem tudott már bevenni-hát ép eszü ember, ha valami úgyérzi tönkrement a biciklijén azonnal megáll, nem hogy még gurul vele tovább.., a történetek nagyobbik részében is úgy érzem, hogy ilyen emberek ültek a biciklin, mint ez a balf.. hogy megy tovább aztán meg hoppá..
    Másrészt a minőség is fontos, teszkós biciklivel ugrani életveszélyes, meg hogy a villa semmiből semmi eltörik?..
    Az ember ha biciklire ül, előtte átnézi minimális szinten is, hogy nincsenek-e a csavarok kilazulva vagy akármi..

    Jöhet itt a duma, volt már balesetem, és még mindig azon a véleményen vagyok, hogy aki hülye az haljon bele, ha tudod mit csinálsz, akkor kevés az esélye hogy elesel, de ha mész mint az őrült, meg ha nem tanultál fizikát akkor essél is csak el, mint az amerikaiak többsége a fail videókban. (gurulós székre ugrik, aztán meg csodálkozik hogy kigurul alóla.. de most komolyan, épp eszü ember ezt tudja, nem kell egy jót esnie, hogy megtanulja hogy is működik ez)

Új hozzászólás Aktív témák