Új hozzászólás Aktív témák

  • Runner_fxr

    Ármester

    válasz beleszólok #33363 üzenetére

    A súlyzózás egész más téma, attól, hogy valaki erős még nem feltétlenül tud bunyózni.
    Nekem is van egy régi cimborám, thai box-ol már vagy 20 éve. Thaiföld-et is megjárta, A-s meccsei voltak, ami azt jelenti, hogy minden szabad, könyök használata is, nincs védő felszerelés, ráadásul a Thai box hazájában, ahol nem ritka, hogy hullaként húznak ki a ringből. Egy jópofa srác aki nem igazán kötekszik és ránézésre úgy néz ki mint egy "hülye gyerek" 60 pár kiló és 170 centi körüli, saját szememmel láttam, hogy széttetovált, 120 kilós izomagyakat combozott le úgy szórakozóhelyen hogy sírva fakadtak, persze ott sem ő kezdte. De mindig betalálják mert kis hülye gyerek kinézete van és azért nem egy ijedős fajta. :)
    Én is edzegettem vele, amikor a combosokat mutatta, csak épp hogy odatette a lábát, de mintha egy vascsővel b@sztak volna combon, meg se suhintotta. Arról nem is beszélve, hogy úgy rúg fejbe egy 180 centi magas embert, hogy pislogni nincs ideje. Amint megrogyik meg a térd és a könyök, ha egy ilyenbe vagy akár csak hasonlóba belefut maummamut kolléga, akkor szerintem egy életre elmegy a kedve a verekedéstől.
    Mindenki csak addig ugrál ameddig nagyon csúnyán el nem verik, ezt már sokszor tapasztaltam.
    Egy másik ismerősöm is mindig keménykedett szórakozóhelyen, egyszer az egyik arc elővett egy baseball ütőt a csomagtartóból és úgy megcsapkodta hogy bordái törtek, meg az alkarja úgy, hogy össze kellett csavarozni. Azóta kenyérre lehet kenni. :)

    És akkor még a szurkálós cigányokról nem is beszéltem. nem tudhatod kinél lapul ott egy kés, amit nem szarozik használni sem.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák