Új hozzászólás Aktív témák

  • stargazer

    senior tag

    Helló,

    vettem nemrég egy KTM Fun Road Disc-et a Hervisben.
    Kb 30 km-t se mentem vele, azt is csak betonon, elkezdett kattogni valami. Szerintem a hajtókar felől jön, főleg dombnak felfelé. Visszavittem, később szóltak hogy mehetek érte, meghuzigáltak minden csavart, otthon alig hogy ráültem ugyanúgy kattogott. Megint visszavittem, látom teljes a tanácstalanság. Most megint szóltak hogy kész, de sztem megint nem lesz jó. Kiváncsi vagyok mit fognak mondani mi volt a baja, ha megint csak megy a himihumi, akkor tuti hogy nem lesz jó. Szerintem anyaghiba. Vagy a hajtókar, vagy az a tengely amit nem tudom hogy hívnak. A szomszédban van egy srác aki szintén ilyet vett, annak is elkezdett kattogni. És a szomszéd utcában is van egy srác aki ausztriában vette a kollégájától, aki szintén az ottani Hervisben vette, és az is kattogni kezdett. Ő is már volt vele szervizben, és nem lett jó.
    Nem hiszem el hogy csak pont mi 3-an nyúltunk bele. Mondtam nekik tegyék át egy másik bringáról a hajtókart, de ne KTM-ről, mert könnyen lehet hogy a hajtókar ugyanaz a hibás széria. Mégis azt rakták át, azzal is kattogott. Csak ugyanilyet tudnának rendelni, de igazából nem is tudják mi a baja. Végülis én sem vagyok biztos benne, de erős a gyanúm. Kiváncsi leszek... Hihetetlen hogy ennyi pénzért nem elvárható hogy ne kattogjon. Azt mondták 50 ilyen bringát eladtak, és senki más nem panaszkodott... na persze.
    Van valakinek hasonló tapasztalata?

    Fegyverben réved fönn a téli ég, kemény a menny és vándor a vidék, halkul a hó, megáll az elmenő, lehellete a lobbant keszkenő...

Új hozzászólás Aktív témák