Új hozzászólás Aktív témák

  • geotigris9

    tag

    válasz Strezi #73968 üzenetére

    Ez érthető amit mondtál idő stb. ezzel nincs is gond . (Nyilván nem versenyre gondoltam az előző hsz-n.) Én csak az aláhúzott résszel nem értek egyet.

    "Én mindíg csak belsőt hordtam, nyeregcsőre szigszalagozva. Maratonra v. más ismeretlen terepre mégegyet a zsebben + pumpa. Szerintem a javítás fölös kockázat + plusz idő, nekem a defektes belsők a kukába mentek."

    Ez is oltári nagy pazarlás tudod mekkora energia környezeti terhelés csak azért új gumit venni (ez végett előállítani) mert tegyük föl egy db tüske csinált rá egy darab tűhegynyi kis lukat és ezért kuka az egész belső.
    Például azt is csinálhattad volna, hogy ha útba esik elviszed egy olyan bringaboltba ahonnan nem a kukába, ha nem még jó sokáig használva lesz még a belső egy ragasztás után ..

    Én nem akarok hegyi-beszédet meg kioktatást írni neked, de annyi helyen megy a pazarlás a világban ha megnézi valaki ő mit tud lenni a kis mikró környezetében és megtesz törekszik rá gondolatban és cselekedetben is sokkal tovább lehet még élhető ez a planéta. ..

    (Engem kisebb megelégedettséggel is tölt el ha valamit meg tudok csinálni vagy át tudok alakítani és nem megy a szelektívbe helyette még funkcionál.)

    [ Szerkesztve ]

    ((( Hallgass Szabad és Független Tilos Rádiót FM90.3./Tilos.hu Mert megéri! )))

Új hozzászólás Aktív témák