Új hozzászólás Aktív témák

  • geotigris9

    tag

    válasz Strezi #74027 üzenetére

    A hasonló gondolkodású emberek miatt (is) ilyen ez bolygó amilyen - Tehát te szerinted ha megteheted pazarolj mert ez úgy sem számít mert a másik úgy is lesz@rja .. Nem számít a jövő ahol az ilyen gondolkodású "emberek" miatt egyre szennyezettebb és ennek következtében háborúkban teli élhetetlenebb világ lesz .. (Nyilván ha lesz gyereked vagy van, meg unokád és így tovább teljesen mindegy, hogy lesz- e neki ivóvíz adott esetben vagy csak szennyezett csapvíz jut ..

    Nem bántásnak írtam a kicsit sarkos véleményemet ami már mesze vezetett bár minden - mindennel összefügg ha elhiszed ha nem minden mindenre hatással van a világban. Meg egy egy ember gondolkodása és végül ennek következtében tettei elsősorban a szülői, iskolai és végül társadalmi "példák" nevelés eredménye első sorban ..

    (Azért sok nagy dolog kis dolgok eredménye nem csak úgy vannak a nagy változások a világban ..) Most gondolt végig ez semmi nem is számít csak egy belső jelen esetben és rengeteg ember csak így gondolkodik bár tudna tenni valamit is akár olyat ami semmimbe sem kerül, de nem teszi mert szerinte nem számít tegyen más NAGY dolgokat és akkor változni fognak jó irányba a világ ..

    [ Szerkesztve ]

    ((( Hallgass Szabad és Független Tilos Rádiót FM90.3./Tilos.hu Mert megéri! )))

Új hozzászólás Aktív témák