Új hozzászólás Aktív témák

  • trialboj

    őstag

    válasz djsensore #91639 üzenetére

    ELső túrázós bringám kb ilyesmi felszereltség volt, csak az egy 13-as bulls sharptail. Minden low end rajta. 1 évig toltam neki minden fele, akkor még elég kezdőként(20-40km egy héten), de akkor is rengeteget járt erdőkben, idén meg szezon elején, pályákra is kimentem vele. Nem durván de le lehet vele jönni, a bringa egyben van, a fék az első dolog ami behatárol, és innentől nem is tudsz vele vadulni, mert már 30 fölött olyan veszélyesnek érzed, mint össztelóssal 50kmph :D Enyémnek is valami gagyi suntour xcm villája van ami már akkor kotyogott mikor megvettem, mostanra már alig mozog, de egyben van. Boltba járásra használom, használtam vettem 60kért, 3 éve.

    Na kb ez az amit elvárhatsz ettől a vastól is. Nehéz, és kevésbé pontos a váltás, darabos v semmilyen az első csillapítás. Az olajos fék azért már egész kényelmes, még ha ez a modell nem feltétlen a fékerőről ismert.

    Ha nem volt jobb bringád, és semmiképp nem akarsz v tudsz használtat venni, akkor nem rossz vétel. Az árról én nem tudok hitelesen nyilatkozni, de szerintem sok.

    "Do not go where the path may lead, go instead where there is no path and leave a trail." // Ralph Waldo Emerson //

Új hozzászólás Aktív témák