Új hozzászólás Aktív témák

  • ZolkoW

    őstag

    válasz Runner_fxr #93056 üzenetére

    Közben elolvastam az AMbringa oldalon (de durva, amikor utoljára ott jártam, még azt hiszem, csak fekvőkre voltak specializálódva, mármint ez olyan régen votl, hogy talán nem is nagyon volt még pedelec) pár írást, és megtudtam néhány alap dolgot. És ki is következtettem, hogy mivel nem az Alpokból fogunk gurulgatni, talán ez a visszatöltés nem komoly szempont. Nem próbáltam még semmilyen rásegítéses cuccot, de úgy képzelem, a nyomatékfigyelős azért a használatban lehet, hogy megéri a plusz összeget a pedálfordulatszám-mérőssel szemben. vagy tévedek?

    más, de a pedálfordulatról jutott eszembe: felbosszantott, hogy pedálszenzoros km óra szinte csak vezetékmentesben van, és pont most döntöttem el, hogy kiutálom a wireless VDO-t amit ajándékba kaptam,
    miután valszeg elnyírtam a jeladó elemtartójának fedelét :( szóval jó nekem a vezetékes is, sőt, jobb, de hol kapok ilyet? na, Banggoodon találtam. nincsenek nagy elvárásaim, de megírom, hogy milyen, ha ideért.

    Strazi: köszi, még nem aktuális (értsd: nincs rá pénz) , és szerintem sokkal jobban passzol a párom méreteihez egy 16-os vázú 26"-os MTB :)

    [ Szerkesztve ]

    Basszusműhely helyett: https://www.facebook.com/profile.php?id=61555669762786

Új hozzászólás Aktív témák