Új hozzászólás Aktív témák

  • ZolkoW

    őstag

    féloldalas SPD-nél nincs az, hogy mindig alulra fordul a nehezebb fele?
    mondjuk nem próbáltam, de el tudom képzelni, hogy engem ez jobban zavarna, mint ha a rendes SPD miatt többször kell bringás cipőt húznom, vagy boltba mennem nem SPD cipőben, SPD-s pedállal.
    Régebben jártam dolgozni bringán, akkor nem vittem cserecipőt, hanem elropogtattam a kavicsokat az utcán az ebédlő felé a stopli alatt, de együtt lehetett élni ezzel is. (csak egy gondolat)

    ja, kónuszos pedálcsapágy: szerintem nem kéne félni tőle, a Shimano tudtommal nem használ mást, és az egyik legalapabb pedálja, az 520-as kb. megölhetetlen. Zárt csapágyból ami ugyanakkora helyen elfér, tudtommal jóval apróbb golyókat használ.. Feleségem paripájára olyan taposót vettem, ami műanyag, de valami normálisabbnak kinéző, szerintem elfogadható középút: nem nyúzza le csontig a húst, ha úgy esik, de azért használható is. nekem ilyenem van, bár ritkán kerül fel: [link] amikor vettem, kb felére le volt árazva, nem is rossz, de hiányolom a közepéről a tüskéket. nem mindegy, milyen cipővel használom.. ahogy látom, sok pedál követi ezt a koncepciót, míg a Saintnél (de itt is:[link]) van középen is tüske, valszeg nem véletlenül.

    Basszusműhely helyett: https://www.facebook.com/profile.php?id=61555669762786

Új hozzászólás Aktív témák