Új hozzászólás Aktív témák

  • varsam

    őstag

    válasz trialboj #95489 üzenetére

    Lehet van benne valami. Remélem nem így lesz, de az biztos hogy más és visszavágyik az ember.
    Azért mert voltam már a görög és hotvát tengerparton párszor, attól még jó lemenni a Balcsira is, szóval... :)
    A képek Samsung S8-cal lettek készítve.

    (#95491) Örni
    Pontosan még nem számoltam ki a végét, de szerintem 2-250e körül volt összesen, szóval ~100-125e/fő.
    Ami fix ugye a szállás és utazás, a többi rajtad múlik.
    Szállás volt kb 90e a két hely együtt 7 éjszakára, bookingon foglalt apartmanok (vigyázni, mert a takarítás költségei egyes helyeken magasak lehetnek, ami apróbetűs részben van feltűntetve)
    Utazás Pestről nézve kb 1500km-t mentünk, a benzin kb annyi mint itt a többi fogyasztás függő. 9 literrel számolva +10€ autópályadíj ~50e. Ha csak egy helyre mész, akkor is bőven van látnivaló szerintem, úgy lehet kevesebb.
    Biztosítás 1 hétre két főre 10e
    Étterembe nem mentünk, mindig magunk csináltunk kaját - szendvicsek, rántotta, lecsó, pizza, rántott hús stb.. - , Hoferben (Aldi) vásároltunk ami ugyanannyiba kerül mint Magyarországon.
    Ami drágább kint, azok a belépők. Hochalpenstrasse 35€ autóval, mi felmentünk a Kitzsteinhorn-ra is, oda 80€ volt kettőnknek ami kicsit húzósabb, de tiszta időben brutál szép lehet (sajnos nekünk felhős volt, de így is megérte).
    Bringabérlés 29€ /bringa fél napra (déltől 6-ig)
    Kb így alakultak a költségek.

    Ami viszont fura volt, hogy Zell am See-ben rengeteg arab van. Nem menekültek, hanem túristák. Kultúráltak, nem volt velük gond, de sokan voltak, nem vagyok szokva hozzájuk. Mind S Klasse, 5-ös, 7es bömös illetve VW Transporter és Mervi Vito-val jártak családostul, szóval jómóduak. A tulajunkat megkérdezve állítólag azért jönnek, mert ez a hely kb olyan nekik mint a paradicsom (sok zöld, hegyek és víz), bár egész Ausztrai ilyen, mégis csak ide jönnek. Na mindegy, szerencsére csak a mainstream helyeken voltak illetve vásároltak ezerrel.

    (#95492) Hasaggymeg
    Persze, Magyarországon is vannak szép helyek, hajjajj, bőven lehet itt is tekerni és élvezni.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák