Új hozzászólás Aktív témák

  • mrrr74

    aktív tag

    válasz phoenix1989 #13059 üzenetére

    Talán ebben az árkategóriában a Ninebot MAX G30 lehet az amire a nagy többség azt mondja, hogy rendben van, illetve a Xiaomi Pro 2, ezekhez szervizt is találsz.

    Rettentő sok márka van a piacon, nagyon sokról információ is alig akad (vagy sok esetben egymásnak ellentmondó), így valóban nem egyszerű dönteni. A kisfiam nem engedi, hogy eladjuk a Niubility-t, mert annyira szereti. Nálunk semmi baj nem volt vele, de itt a topikban lehetett olvasni, hogy eltört a kormányoszlopa. Persze ez nem az a kategória amit keresel, inkább csak a vélemények különbsége miatt írom.

    Olyan rollert, ami mindenben megfelel, nagyon nehéz találni. Amivel most járok, az egy Navee N65, 500W-os teljesítményig bezárólag ez az egyetlen roller ami felhoz a hegyre hajtás nélkül, de borzasztóan sikerült a kitámasztója, mert egy nagyobb padkán, illetve a fekvőrendőrön felakad, ezen kívül ezt nem cipeled fel a negyedikre mosolyogva. A Kugoo G3 is tetszetős és erős, azokon viszont az első példányok vezérlése lehetett alulméretezve (ahogy például az ADO Z20C-nél, ami 500 méter után elfüstölt, DigitXT fórumtárs próbálta távjavítani, amiért utólag is hatalmas köszönet), de már jönnek ki a módosított vezérlős darabok.

    Ezen kívül egyáltalán nem mindegy, hogy milyen körülmények között használod, hány kiló vagy, milyen az idő, fúj-e a szél. Hiába látsz egy tesztet, de ahol nem írják le az előzőeket, hogy legalább viszonyítani tudj, nem nagyon tudsz támaszkodni rá.

    A kérdés az is, hogy hazai vásárlás vagy kínai webáruház európai raktára, mindkettőnek vannak előnyei és hátrányai, gondolok az árra és a garancia érvényesítése miatti félelemre.

    Szóval nagyon bonyolult a legegyszerűbb kérdésre is válaszolni, ha teheted, próbáld ki a kinézett darabot és utána dönts.

    [ Szerkesztve ]

    https://weddmegonline.hu, https://nekedveszem.hu

Új hozzászólás Aktív témák