Új hozzászólás Aktív témák

  • Vicoo

    senior tag

    Sziasztok!

    Hátha tud valaki mondani nekem ötletet, mit nézzek meg (még).
    Van egy M365 Pro rollerem. A hibajelenség az, hogy általában indulás után 10-20 másodperccel 39-es hibakóddal leáll a roller. Ezután 10-20 másodperccel általában, de ma pl 10 perccel később újra be tudom kapcsolni, és simán megy kilómétereket is.
    Amit megcsináltam: kivettem a vezérlőben a kapton szalagot, és beraktam a tranzisztorok és a ház közé hővezető lapkákat, (amik áramot nem visznek át) , illetve raktam custom firmwaret, amiben a KERS ki van kapcsolva.

    A hiba tegnap este jelentkezett, de ki sem kapcsolt akkor, hanem megszűnt a hibajelzés, majd max sebességgel mentem 15 kilométert. Ma 20 mp után jött a hiba, toltam 10 percig mert be sem kapcsolt majd simán hazajöttem vele. Szétszedtem újra, az akku LED kéken villog, ami ha jól tudom jó jel. Appon keresztül néztem a hőmérsékleteket, sem a body sem a battery temp nem ment magasra (body 29-35 max, akku 35-40 max). Ami még az appból kiderült, hogy az egyes blokk feszültsége minimálisan eltér a többitől. Ez nyilván nem jó, viszont akkor elvileg nem ezt a hibakódot adná, gondolom.

    Mit nézzek még meg?

Új hozzászólás Aktív témák