Új hozzászólás Aktív témák
-
Stefun
tag
Ha házi rendszernek akarod, akkor kurva rövid mindegyik kábel. Ez számitogépasztal méretre készült...! Bár, nem tom hogy gondolták...ekkora ''eröt'' dinamikát hogy lehet kibirni csak pár méteres távolságból?!
Mindegyik ''forgatható''. Van csavarfej kialakitás a talpak alján. De Biztonságosabb ha átfurjuk a talpat és ugy csavarozzuk a falba. Nálam tökéletesen müxik.
[Szerkesztve] -
Stefun
tag
Akinek szintén rövid lenne a távkapcs zsinor, scart csati kábel pl. 3méteres, és az több mint 11 szálat tartalmaz. Ugyanis ennyi van a saját kapcs kábelében. Kis forrasztás, szigetelözés és máris háromszor olyan hosszu mint volt.
-
Stefun
tag
Üdv!
Én is mostanában vásároltam 540-est.
Nem pc-hez használom, hanem beltéri (sat), meg majd konzolhoz. A rövid ''távkapcs'' kanóc miatt, valoban csak kis körzetü felhasználásra ajánlatos. De én élböl 4 rca hosszabbitót vettem hozzá és a szoba négy kb.sarkaira függesztettem fel a hangszorókat, házimozi jauszokás szerint.
A ládának kis emelvényt csináltam. Tömör kemény pozdorja anyagbol, vékony parafa lappal az alján. A láda négy lába talpára meg vékony gumilapot ragasztottam. Ezt tudom ajánlani....szinte megkapaszkodik a doboz.
Az sub aljára tett hangszoró nagyon ''meredek'' Vigyázat! Viszont igy valoban keményebb basszt ad ki magábol plusz még a kis dobogóm is rásegit. Na meg használ valami FDD2-t ami állitólag nagyon jó nekünk...!
képek.:
http://img109.imagevenue.com/img.php?image=46503_Lt.X_540_sub_123_110lo.jpg
http://img41.imagevenue.com/img.php?image=46508_Lt.x_540_back_123_270lo.jpg
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- Parfüm topik
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Házimozi belépő szinten
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Háremet tartana az adattárolókból a Chieftec letisztult dizájnú háza
- MWC 2026: Kezünkben a most bemutatott Nothing Phone (4a)
- KODI (ex-XBMC) Android alapokon, Androidos media-boxok
- Megérkezett az Apple 5K-s, 120 Hz-et biztosító monitora
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H110M i5 6500 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Zalman T3 Plus NBASE 600W
- 233 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- Újszerű iPhone 17 Pro Max 256GB silver ezüst független Apple 1 Év garancia
- 170 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest