Új hozzászólás Aktív témák
-
Stefun
tag
Ha házi rendszernek akarod, akkor kurva rövid mindegyik kábel. Ez számitogépasztal méretre készült...! Bár, nem tom hogy gondolták...ekkora ''eröt'' dinamikát hogy lehet kibirni csak pár méteres távolságból?!
Mindegyik ''forgatható''. Van csavarfej kialakitás a talpak alján. De Biztonságosabb ha átfurjuk a talpat és ugy csavarozzuk a falba. Nálam tökéletesen müxik.
[Szerkesztve] -
Stefun
tag
Akinek szintén rövid lenne a távkapcs zsinor, scart csati kábel pl. 3méteres, és az több mint 11 szálat tartalmaz. Ugyanis ennyi van a saját kapcs kábelében. Kis forrasztás, szigetelözés és máris háromszor olyan hosszu mint volt.
-
Stefun
tag
Üdv!
Én is mostanában vásároltam 540-est.
Nem pc-hez használom, hanem beltéri (sat), meg majd konzolhoz. A rövid ''távkapcs'' kanóc miatt, valoban csak kis körzetü felhasználásra ajánlatos. De én élböl 4 rca hosszabbitót vettem hozzá és a szoba négy kb.sarkaira függesztettem fel a hangszorókat, házimozi jauszokás szerint.
A ládának kis emelvényt csináltam. Tömör kemény pozdorja anyagbol, vékony parafa lappal az alján. A láda négy lába talpára meg vékony gumilapot ragasztottam. Ezt tudom ajánlani....szinte megkapaszkodik a doboz.
Az sub aljára tett hangszoró nagyon ''meredek'' Vigyázat! Viszont igy valoban keményebb basszt ad ki magábol plusz még a kis dobogóm is rásegit. Na meg használ valami FDD2-t ami állitólag nagyon jó nekünk...!
képek.:
http://img109.imagevenue.com/img.php?image=46503_Lt.X_540_sub_123_110lo.jpg
http://img41.imagevenue.com/img.php?image=46508_Lt.x_540_back_123_270lo.jpg
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- HP Elitebook X360 830 G7,Multi-Touch 2 az 1-ben,i5-10310U,16GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- NEO-t vennél? NE! AKCIÓ!!! KÉSZLETKISÖPRÉSI UltraAkcióóó! Air M4 16GB 256GB Garancia - több színben!
- HP AI Laptop 15 - Intel Core Ultra 7 255U 16GB 1000GB 1 év garancia
- Hp 830 G7 Core i7 10610U 16Gb 512Gb NVMe FullHD IPS Boltból Számlával Garanciával
- Apple MacBook Pro 16 (2021) 16GB/512GB használt, karcmentes 87% akku, 191 ciklus
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest