Új hozzászólás Aktív témák
-
Kis zöld izé
senior tag
Van itt egy Creative MWd Vs. Logitech Z-2300 topic, de nem lényeg.
Akkor sorry, én azt hittem, hogy az ST kábelét rágta el, mert az egy kicsit problémásabb lett volna.
A lényeg, hogy megoldódott!
-
Kis zöld izé
senior tag
Ez elég kellemetlen helyzet. Talán próbáld meg felvenni a Logitechel a kapcsolatot, hátha tudnak segíteni.Bár nem hinném, hogy a korlátozott garancia a nyulakra is kiterjedne, de talán kegyesek lesznek.
Nálatok vacsira úgy érzem, hogy nyúlperkelt lesz...vagy talán már meg is volt?
Amúgy ez a Z5300 topic.
-
Kis zöld izé
senior tag
Kb. ennyi előnye van az integráltnak. Mármint a driver támogatásra gondolok. Feltelepíted és nincs vele gond (általában). Az Audigy2 ZS nagyon jó kártya XP alatt! Sajna elég gusztustalan a Creative-tól az, hogy a saját termékükhöz nem képesek egy normális drivert fabrikálni.
X-FI-vel már más a helyzet. No azt nem mondanám ez esetben sem, hogy rózsás, de talán pár fokkal jobb a helyzet mint az Audigy2 ZS esetében. Nekem szerencsére szépen és tisztán szól a karim Vista alatt is. Csak a filmnézés és zene hallgatás részére gondolok. Játszani nem nagyon szoktam, ezért nem is nagyon próbálgattam az OpenAL dolgokat.
Abban is biztos vagyok, hogy a Xonar majd egy lórúgás lesz a hangfal rendszerednek! Akkor lesz igazán pazar, luxus feeling!
Az EAX mára már lerágott csont. Inkább ahogyan te is mondod OpenAL a befutó.
Amúgy örülök, hogy neked jó bevált a rendszer.
Használd egészséggel még sokáig! 
-
Kis zöld izé
senior tag
Ebben nagyon egyet tudok érteni veled.
Hétvégén került hozzám javításra (vírusirtásra) egy gép, Core Quad és van benne egy 7.1-es Realtek HD alaplapi prüntyögő. Na most rákötöttem a Z-2300-ás rendszeremet, nem mondom, hogy nem volt mély de fél hangerőn is halk volt és tompa. Arról nem is beszélek, hogy minden egyes egérmozgásra olyan undorító hangokat adott magából sistergett meg sercegett, hogy az már valami iszonyat gusztustalan volt. Aztán vissza az én gépemhez (X-FI), komolyan mondom ég és föld volt a különbség. Szóval kb. nekem is ennyi a véleményem ezekről a szarokról... -
Kis zöld izé
senior tag
válasz
Black-core
üzenetére
A Geniussal kapcsolatosan sajnos nem tudok neked segíteni, mivel a dolog ezen részéhez nem igazán értek. Viszont ha teljesítményben nagyjából megegyező hangrendszert szeretnél vásárolni mint a Z-5300, akkor a Creative Gigaworks Pro Gamer G500-as rendszert tudnám ajánlani.
Újonnan a cuccos már 41k-tól kapható. Ez aránylag jó ár érte szerintem.
Genius 6000-es és Logitech G51 is felejtős annyiért amennyi... de ez jó ár a G500-ért!
Árgép - Pro Gamer G500
Itt pedig olvashatsz egy kis írást a rendszerről! -
Kis zöld izé
senior tag
válasz
Black-core
üzenetére
A Z640-es és Z-5300-ás rendszerek teljesen eltérő teljesítménnyel bírnak. Amíg a Z-640-es rendszer kb. 70W-os, addíg a Z-5300-ás rendszer 300W (THX) körüli teljesítménnyel bír. A Z-680-as szett pedig szintén THX-es és olyan 500W körüli teljesítménnyel bír. Szóval itt a Z-640-es rendszer a legkisebb teljesítményű.

-
Kis zöld izé
senior tag
válasz
Black-core
üzenetére
Biztosan a Z-640-re gondoltál?
Nem inkább a Z-680-ra? 
-
Kis zöld izé
senior tag
Örülök, hogy ez a variáció összejött neked. Jobban jártál hidd el!
Bár igaz, hogy nem egy zsír új cuccot kaptál, de akkor is jó vásár volt. Ha kíméled és nem ész nélkül hajtod, akkor meghálálja, figyeld meg.
Gondolj bele, hogy a G51 is 40k fölött van... most már elhiheted, hogy rossz bizniszt csináltál volna vele, mondjuk új és garanciális lett volna az biztos..Szerintem sok embernek a Z-5500-as rendszerei is azért adták meg magukat, mert kíméletlenül és idióta módon hajtották, figyelmen kívül hagyva a rendszer által nyújtott dinamikai határokat és tartalékait. De ez nem ide tartozik és nem feltétlenül igaz, csak egy gondolat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Plazma TV topic
- Vérnyomásfigyelést is ígér az Oppo Watch X3
- valakiyt: Az Iobit programok - el kéne engedni
- Kerékpárosok, bringások ide!
- A tajvani chipgyártóknak is beteszi a kaput a Hormuzi-szoros lezárása
- Telekom mobilszolgáltatások
- Háztartási gépek
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Revolut
- További aktív témák...
- Eladó AORUS 15 X5LF RTX 4060 (140W), i5-12500H 16 GB DDR5 15,6" QHD (2560 1440) 165Hz Garancia
- Gainward RTX 5080 // Felbontott, új // SZÁMLA // GARANCIA //
- AKCIÓ! ASUS ROG Crosshair VIII Extreme alaplap garanciával hibátlan működéssel
- 222 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i5-13450HX, RTX 5050
- 261 - Lenovo LOQ (17IRX10) - Intel Core i7-14700HX, RTX 5070
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

X-FI-vel már más a helyzet. No azt nem mondanám ez esetben sem, hogy rózsás, de talán pár fokkal jobb a helyzet mint az Audigy2 ZS esetében. Nekem szerencsére szépen és tisztán szól a karim Vista alatt is. Csak a filmnézés és zene hallgatás részére gondolok. Játszani nem nagyon szoktam, ezért nem is nagyon próbálgattam az OpenAL dolgokat.
Abban is biztos vagyok, hogy a Xonar majd egy lórúgás lesz a hangfal rendszerednek! Akkor lesz igazán pazar, luxus feeling!
Az EAX mára már lerágott csont. Inkább ahogyan te is mondod OpenAL a befutó. 
Nem inkább a Z-680-ra?
De mindegy nem szeretnék ebbe újra belemenni...