Új hozzászólás Aktív témák
-
grunge
addikt
válasz
Kis zöld izé
üzenetére
Lassan egy hét utáni tapasztalataim / szubjektív véleményem a Z5300 + HD kombóval kapcsoaltban. Nos, hol is kezdjem...talán ott hogy volt egy Audigy 2 ZS csodám, amit cs*sznek támogatni vista ota normálsian.
Nem kis bűvészkedéssel lehetett értelmes hangot kihozni belőle, amennyiben zenehallgatásról, filmezésről van szó. Az Alchemy egy katasztrófa, THX-es logi ide vagy oda, alig működött a HW-es hang pár játéknál (megjegyzem XP alatt imádtam, ott minden ment mint a kisangyal, ideélis társa a rendszenek).Megnéztem pontosan milyen ez az alplapi hangkeltő: ALC 888 került a rev. 1.10es abit deszkámra, szóval 'elitebb' fajta. Emulálva tudja az EAX 4.0-át is, némely játék jobban szól a működő szoftver (v2.29 x64) miatt. (megjegyzem, XP-nél nem ez a helyzet, ott mindenhol nagyon elveri az Audigy 2 ZS). Magyarán Win7 RC alatt játékokban előrébb vagyok a HD audióval...sajnos
Jó a hangok pozícionálása, élmény a rendszerrel játszani
Sosem tudom meg, mi lett volna win7 RC alatt normálisan működő creative driverekkel.
(moddoltakkal is ez a helyzet, próbáltam sokmindent. openAL-es cimek szuperek, EAX-osak pedig túlságosan is lutri kategória)."Egyedül" zenére/filmre gyengébb a HD (az én esetemben). A rendszer hangereje sem kompenzálja a helyenként vacak hangképet - nem mintha kéne, de...
(megjegyzem MP3 file-oknál jobban előjön ez, mint eredeti CD anyagoknál. Ott korrektül muzsikál a cumó a HD-vel a viszonyítási alapomhoz képest). Az általad emlitett recsegések anomáliák teljes mértékben elmaradtak. Valójában már az is hihetetlen, hogy nem szivok a hang driverrel...működik minden!! Luxus van! 
Ahogy anyagi helyzetem engedi, bevágok a gépbe egy Xonar D1-et, avval remélem sikerül előcsalogatni a Z5300-ban rejlő lehetőségeket.
Mindenesetre aki tud szerezni szép állapotút használtan, ne habozzon! Eddig nagyon boldog vagyok vele, bőőőven hozza amit 'elvártam' tőle. 
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 512GB E-SIM Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4262, 95% Ak
- Eladó Nvidia GTX 650 1GB videokártya
- Samsung Galaxy A21s 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ HP Omen 16 - 16,1" FHD 144Hz - i5 13420H - 16GB - 512GB - RTX 4050 - Win11 - 3 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASRock X870 R9 7950X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4090 24GB Be quiet Pure Base 501 LX white
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Nem kis bűvészkedéssel lehetett értelmes hangot kihozni belőle, amennyiben zenehallgatásról, filmezésről van szó. Az Alchemy egy katasztrófa, THX-es logi ide vagy oda, alig működött a HW-es hang pár játéknál (megjegyzem XP alatt imádtam, ott minden ment mint a kisangyal, ideélis társa a rendszenek).
Sosem tudom meg, mi lett volna win7 RC alatt normálisan működő creative driverekkel.
(moddoltakkal is ez a helyzet, próbáltam sokmindent. openAL-es cimek szuperek, EAX-osak pedig túlságosan is lutri kategória).
Mindenesetre aki tud szerezni szép állapotút használtan, ne habozzon! Eddig nagyon boldog vagyok vele, bőőőven hozza amit 'elvártam' tőle.