Új hozzászólás Aktív témák
-
optikain teljes csend de az gondolom termeszetes mert hha nincs digitaldata akkor nem kapnak aramot a hangszorok.. directen gép muetolva, z5500 hangerö minimumon és van valami halk fehérzaj.
-
amikor közel hajolok nagyon az egyik kis hangfalhoz hallani halk sistergést.. vagyinkabb iylen fehérzaj.. tegnap hajtottam ki rendesen, mikor még uj volt nem hallottam semmitse
nemmintha nagyon zavaró lenne mert 20centinál tavolabbrol nem hallom, csak érdekel hogy ez normalis-e -
-
-
hali

én is igy tapasztaltam, csak kmplayer+ac3filer: spdif ki, mindez egy DTS hangsavos filmnél. hangerőt nem lehet állitani, rendszer hangerő sem változtat rajta, csak ha muteolom annak van hatása. gondolom ez van nálad is. de szerintem az nemgáz ha filmézéshez átváltod optikaira és onnantol kezdve a szép nagy tekerentyűs gombbal vagy a távirányitoval piszkalod a hangerőt
de telleg kifuj a hangnyomás a szobából filmeknél tisztara mint a mozibazenénél én plII music-on hagyom, valahogy mintha mindenhonnan jönne a zene, igaz hogy picit tompább hátulról, de felnyomtam a sorround hangeröt meg a dimension is kicsir rear fele hajlik, igy hatulrol is jo erövel szol a zene, basszus is van rendesen, egy kicsi center is a térhangzás végett, nagyon baba.
jatekokhoz 6ch direct, igy 2 elsőn lesz csak az mp3 zene, de annyi baj legyen.
en integralt realtek hd hangkarival hasznalom, szamomra megteszi
van rajta minden, még ez a center kiemelős dtsconnect 2csatornas forras 5.1 upmixelese is center width allitgatassal csak az proci evő, ugyhogy inkabb a z5500ra bizom eme nemes feladatot =) -
hm hat ok akkor jo

masik kerdes, hogy hogy illik ezen zenét hallgatni?
stereo x2? vagy pro logic music módban?
utóbbiban azt vettem észre hogy valami módon a beszédet kiemeli a centerre szóval éneklős zenékhez jo, de a stereo x2 meg jobban szol hátulról is, es nincs center (ami amugyis felboritaná a stereot) szóval mi az optimalis? -
-
-
-
-
re, kiprobaltam, valami iszonyat durva az ozaki után... sima esti hallgatós az gép fél hangerő és az iranyitojan 4 bar a volume csikbol.. ugy hogy a gép maxon van, a felénél feljebb alig merem tekerni a kütyüt. kegyetlen. és semm torzitas.
btw az normalis hogy ha optikain van, és filmnézés/zene közben pausolok, elveszti a jelet, aztán folytatom és 1-2sec kell neki mig visszatalál a jelre? ez optikai sajátosság vagy coaxon is igy müködik?
-
na megvettem, naon nehéz a doboz és távol tartom töle a hitelkartyakat... kissé egyböl rajta van egy nagy kb " vigyazza me magneses, nagyon" felirat

még nem bontottam ki, de hoztam egy optikai kabelt mediabol... winreinstall alatt fogom bontogatni a karacsonyi jövevéynt
remelem ugy fog soulni ahogy kell neki -
-
a napokban veszem ezt a cuccost, és kérdezném hogy hogy készüljek fel rá
hangkarimon minijack kivezetések vannak kép
+coax +optikaitételezzük fel hogy nincs itthon semmilyen ehhez való kábel. mit kell vennem délután az osanba v egyéb helyen, hogy amint megjön a "kicsike" egyböl fullosan használni is tudjam? (karácsony másnapi csendháboritás)
olyan kábellel lehet összekötni analog modon a géppel aminek mind2 vége minijack? vagy ilyen piros-fehér rca, és akkor a minijackbe kell egy 2ágú átalakitó? (nemsok hely van a lyukak közt, jelen pillanatban is feszülnek, ozakira igy kell kötni, és nincs az eloszó elé egy minijack hosszabbító kábel, szóval az elosztó rögtön a gépbe van dugva és szétnyomják egymást
remélem a z5500-hoz mind2 vegen ugyanolyan minijack "apa" végű kábel kell 
fő és lényeges pont, hogy mivel olvastam hogy nem igazan magnetically shielded, hova helyezzem a mélynyomót (egyaltalan milyen hosszu a kabele?) szóval hangzásilag... hátam mögött szekrény teteje (2méter magasban), ágyam mellé baloldal (rám nem káros a mágneses tér?) vagy a szobám másik sarkába (jobboldal)? esetleg lábam alá? (kb 1 méterre lenne a géptől akkor..) félek tőle hogy ha alapból rossz helyre rakom akkor a vinyóknak annyi...
-
hali
eddig egy 4éves ozaki 5.1em volt de egyszer ki akartam rugni a hámból, feltekertem a hangeröt, ablakok éppenhogy elkezdek rezegni de kb azóta serceg üresjaratban.. de olyan szinten h éjjel felébredek ra ha be van kapcsolva.. szóval kell egy ilyen

gépemben dts-es nagyonjominösegü integralt hangkari van (csak a drivere elég szopas nincs kézzel allitható EQ
) de azt leszamitva közel xfi szintü, az integraltak közül a legjobb szóval remélem elég lesz a z5500nak.milyen kabelt vegyek? az analóg -szinesRCA-t el akarom felejteni. de nem értek a többihez, de jol sejtem hogy a coax kb ugy nez ki mint az analog RCA csak 1 darab kábel elég mind a 6 csatornahoz? v vegyek optikai kabelt? milyen árban vannak ezek, merre lehet venni ilyesmit? szóval optikai v coax?

masik meg hogy ugye ég és föld lesz a különbség a recsegős ozaki (olyan 50watt RMS összesen) és e között?
mert nagyon remelem xDja és olvastam egy reviewban hogy a mély nagyon kegyetlenül berezgeti a cuccokat a szobában, ez telleg igy van?
meg hogy 20kilos magnes van benne... magnetically shielded vagy azért ne nagyon rakjam a gépem mellé? vinyók nem haláloznak el a rezonanciátol?Mégvalami. ha a hangszorok max masfel meterre helyezkednek el tölem, nem lesz kicsit overpowered az egész?

Új hozzászólás Aktív témák
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Nintendo Switch
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- iPhone topik
- Philips LCD és LED TV-k
- Filmvilág
- Kés topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- További aktív témák...
- Akció! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I9 13900 / RTX 3090 24GB / 32GB RAM / 1TB SSD
- Új és régi konzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - MÁR 13.00-S PS4 IS!
- Dell Latitude 7400 2 in 1 360 touch, i7 8665U, 16GB, 512GB, jó akku, számla, 6 hó gar
- HP ProBook x360 435 G8 Ryzen 5 5600U Refurbished - Garancia
- Honor 400 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

de telleg kifuj a hangnyomás a szobából filmeknél tisztara mint a moziba

) de azt leszamitva közel xfi szintü, az integraltak közül a legjobb szóval remélem elég lesz a z5500nak.
mert nagyon remelem xD