Új hozzászólás Aktív témák
-
Satyricon
addikt
Udv.
Digitv-re hogy lehet rakotni a hangcuccot ugy, hogy a hang ne mono, hanem mind a 6 hangszoron sztereoba szoljon? Vagyis 6ch-ba. ?
-
Satyricon
addikt
válasz
ricshard444
üzenetére
Én az Au1-hez használtam KX-et, de a menüje és az egész dolog nagyon kezdetlegesnek/trének tűnt. Az óta már lehet változott a menüje meg úgy minden, de az akkor driver nagy rakás... volt. Nekem a Pax ami nagyon bejött, főleg az 500 akárhány megás driver! Jóóóó most sokan Úristeneznek, de engem nem érdekel, van hely a meghajtón!

Szerk.: Meg van olyasmi driver is, hogy Daniel K. Ismeri valaki?

-
Satyricon
addikt
válasz
dlaccc
üzenetére
Pax driverrel tökéletesen működik az X-Fi! Igaz nekem "csak" Xtreme Gamer Fatal1ty Pro és Elite Pro-m volt, ezekről tudok véleményt mondani... A többi X-Fi-ről nem.
Semmi hullámzás, torzítás, stb... Hangzás terén csakis pozitív élményekben volt részem! Z-5500-zal meg brutlisan jól szól!
Nekem ez a véleményem... -
Satyricon
addikt
válasz
Turbolada II
üzenetére
Au1-en kivul probaltad mar masik hangkarival mondjuk egy kozep/felsokategorias X-Fi-vel? Szerintem uberkiraly!!!
Mondjuk en egy felsokategorias asus-sal szivesen meghallgatnam, kivancsi lennek melyik a jobb. Az elite pro, a gamer fatal1ty pro, vagy egy felsokat. Asus...
-
Satyricon
addikt
válasz
Turbolada II
üzenetére
Hátt... Nem tudom... Nekem a Z-5500-é is tetszik!
-
Satyricon
addikt
válasz
Turbolada II
üzenetére
Mihez képest... ?
-
Satyricon
addikt
válasz
soresi
üzenetére
Úgy gondoltam, hogy a szateliteket a mélyre, a mélyet meg valahogy a hangkarira... Tudom, speckó kábele van a sub és az st összekötőnek, de a sub csatiját nem lehet valamilyen úton módon megbütykölni, hogy ne "kérje" az ST-t, hanem egyből a hangkarira lehessen kötni?

Szerk.: Ezt értelmesen megfogalmaztam
Dehát Istenem... fél10 van... 
-
Satyricon
addikt
Sziasztok
Meg lehet azt valahogy oldani, hogy az ST kivételével rákötni a cuccot a gépre? Pontosabban egy Xtreme Gamer Fatal1ty Pro-ra... Albérletbe szeretnék egy másik Z-5500-at összerakni, már 5 db. pid r022-es szatelit meg is van hozzá! Az ST azért nem kéne, mert 1: Használtan sose lehet tudni mikor döglik be, 2. baromi drágán lehet hozzájutni
-
Satyricon
addikt
Srácok. Nem tudtam írni, mert melóztam, és gondoltam kényelmesebb itthon a gép előtt leírni a megoldást... Szóval... A lényeg az, hogy meg kell nézni, melyik ponton szorul a tekerő(lehet érezni, miközben tekergeted). Ha megvan, azon a ponton megfogod a mutatóujjaddal, és szépen elkezded lehúzni az ST-ről. Ha megvan, akkor ahol a mutató ujjad volt, azon a ponton elkezded/elkezditek farigcsálni éles késsel a tekerőnek azt a vékony kerek részét, ami az ST lyukába(
) megy. Látni fogjátok melyik rész megy oda. Pofon egyszerű mutatvány, kicsit sokat kell faragni, de cseppet sem veszélyes az ST, vagy a tekerő életére, egyszóval nem tudod elb*szni!!! Ha kell, képet is küldök, ha esetleg valakinek nem megy a dolog. Azért a tekerőt kell faragni, mert az ST lyuka, ahová a tekerő megy be, 1000x könnyebben sérül! Én pvc vágó szikével kapirgáltam meg a tekerőt, szerintem ez az egyik legjobb szerszám ehhez a művelethez. Ha kész van, vissza a tekerőt, de előtte abból a fehéres zsírból kenjünk a tekerőnek arra a pontjára, amit farigcsáltunk. Közben érdemes próbálgatni, hogy jobb lett-e. Ha nem, akkor nem jó helyen kapirgálsz/kapirgáltok.(Am ezt a műveletet pár hónappal ez előtt képpel is illusztrálva bemutattam Nektek...
)Kissé el vagyok fáradva, úgyhogy bocs mindenkitől, ha szájbarágósan, vagy értelmetlenül írtam valamit.

-
Satyricon
addikt
válasz
ricshard444
üzenetére
Huh bator vagy ha csak ugy feszitgeted
En mas megoldast alkalmaztam -
Satyricon
addikt
Sracok. Akinek szorul a Z soundtouch hangfeltekeroje, az jelentkezzen! En konnyen megoldottam ezt a zavaro problemat!

-
Satyricon
addikt
Pfff Ez kemény! az enyémre még van valamivel több mint fél év gari. Akkor ha 7végére hazajövök, érdemes szombat reggeltől vasárnap estig csutka hangerőn hallgatni?
Persze csak viccelek. Komolyra fordítva a szót.. Én inkább megkímélem a cuccot, mert ha tönkremegy, nekem nagyon nem fog kelleni a Z-906. Szvsz elég igénytelennek tűnik a képeken elnézve... -
Satyricon
addikt
válasz
Turbolada II
üzenetére
pl?
-
Satyricon
addikt
Srácok.
Az mennyire igaz, ha elszáll a Z-5500, helyette már nem erre, hanem Z-906-ra cserélik?

-
Satyricon
addikt
válasz
Regirck
üzenetére
Hali
Nem is azzal van a baj hogy lusta vagyok hangerőt tekerni, hanem hogy a Z nagyon messze van a szgéptől és nincs ilyen hosszú 3mas jack csatim de még optikai sincs ilyen hosszú. Úgyh ez a megoldás maradna. A hangminőség is gondolom romlik, nade valamit valamiért...

-
Satyricon
addikt
Hali srácok
Mivel lebetegedtem, emiatt kénytelen vagyok az ágyba feküdni. A szgépem is az ágy mellé költöztettem ideiglenesen, amíg jobban nem leszek. A kérdésem ezzel kapcsolatos lenne: Az ST és a szgép között durván 5 m van. Szeretném valahogy beüzemelni a Z-5500-at, de a kábelek ehhez rövidek. Szval az lenne a kérdésem, hogy az ST oldalán található külső zenelejátszó bemenetre rá lehet csatlakoztatni egy hosszú jack-es kábellal a hangkártyát? Úgy értem össze le7 e így kötni... Félek nehogy valami gebasz l1en, gondoltam inkább megkérdezlek Titeket.
Szerk.: Helyesírási hiba
-
Satyricon
addikt
válasz
roberto211
üzenetére
Mert szerintem ha van egy Z-5500-ad, az kielégíti a füleidnek minden vágyát!
De ha el akarod adni, akk hajrá.Mennyiért is adod a mélyet?
És az ST-t? Lehet engem érdekelne a dolog a közel jövőben, a szüleimnek jól fog jönni az 5 Z-5500 szatelit mellé! 
-
Satyricon
addikt
válasz
roberto211
üzenetére
Egy rácsfeltét miatt szeretnél féláron vásárolni Z906-ot jól értem?
Ha igen és szükséged van egy újabb rendszerre tedd, én a helyedben átgondolnám az egész dolgot. Mert az egy dolog hogy megéri féláron a 906, de vajon szükséged van rá?A másik: Akkor most mivan a grillráccsal? Nem megy a helyére, mert eldeformálódott a széle?
ha igen, azt meg lehet oldani könnyen.
Am már nem emléxem mit írtál, h ragasztva is volt-e a rács. Ha nem, akkor lett volna egy 1000x könnyebb leszedési technika. Még az AeroEngine II-es házam elején a ventirács leszedésekor találtam ki, tuti a Z5500-nál is működik...
Ha érdekel, majd leírom. Ha nem, akkor "egyebet nem tudok mondani, kérem kapcsolja ki!" 
Am én azt ajánlom, hogy maradj a Z-5500-nál és szenvedj a rács felrakással, mert a Z906 fele annyira se néz ki jól, mint az 5500. Már csak a mély tekintélyt parancsoló kinézetéből kiindulva is...

Üdv és sok sikert hozzá!

-
Satyricon
addikt
válasz
roberto211
üzenetére
Vagy a hangkártya driverében mis lehet...

-
Satyricon
addikt
válasz
roberto211
üzenetére
Foggalmam sincs. Bal fülem kissé sántít, van 1 kis halláskárosodásom. De a jobb tökéletes állapotban van.!
Ebben a helyzetben nem vettem észre azt, hogy halkabb lenne a center... -
Satyricon
addikt
válasz
roberto211
üzenetére
Üdv.
Baromira nincs kedvem most visszaolvasni, ezért sorry a modiktól és a topic lakóitól... Szóval... Nem tudom írták-e előttem, de a pattogás lehet pl.: nagyobb fogyasztóktól, pl.: bojler, hűtőláda, grillsütő, stb... És lehet attól is, hogy nincs földelés a szobában... Ha meggyőződtél róla h van földelés, + nem megy semmilyen nagyobb fogyasztó, akkor lehet megijedni, hogy valami nem stimmel a cuccal...
-
Satyricon
addikt
válasz
roberto211
üzenetére
A mélynyomó alatt gumitalp van. Nem kis átmérőjű... Sztem nem lesz vele gond.

-
Satyricon
addikt
Üdv srácok
Pár napja összekötöttem az 5500-at és az Elite Pro-t optikaival... Hátt... Hogy is mondjam... Nagyon odab@sz!
Olyan térhangzása van, hogy az agyam eldobom! Valamelyik nap néztem egy sima avi filmet és eszméletlen nagyot szólt a cucc! DTS-be van állítva minden. Zenék közül még csak a Stratovarius - Visions albumát hallgattam még flac-ban, de az is olyan volt, mintha egy ott zenéltek volna mellettem. Gyönyörű kristálytiszta volt a hangzás. A mély pedig 2 kockán is úgy dübörög fél hangerőn, hogy a belső szerveim is érzékelik, hogy itt valami baromira brummog... 
Ezt a pár sort csak azért írtam le, ha esetleg valaki megunta a jack-es megoldást, és szeretne új hangzást kipróbálni, akkor nem fogja megbánni az optikai-s megoldást! 600 Ft-ért vettem a kábelt, aranycsatis( Tudom lesz aki majd megjegyzi hogy baromira nem számít) de nagyon megérte, nem bántam meg a vételét...
-
Satyricon
addikt
válasz
Darko_addict
üzenetére
Gyönyörűen nézne ki az ST is leragasztva szigszalaggal

Szerk.: Jah, írtam privit
-
Satyricon
addikt
válasz
ricshard444
üzenetére
Szerintem tegyél fel youp pax drivert!
És egy baráti jó tanács: Gondold át mit akarsz írni és próbáld meg minél kevesebb hsz-ben megfogalmazni. A modik nem szeretik az egymás után több hsz-t.

Szerk.: OFF topic
-
Satyricon
addikt
20k-t adnék 5 db szatelitért... Van valakinek eladó ?

-
Satyricon
addikt
válasz
Turbolada II
üzenetére
Csakis megbízható emberektől veszem a cuccokat! Akitől most veszem a szatelitet, 75 pirosa van!
-
Satyricon
addikt
válasz
Turbolada II
üzenetére
Hátt... Lehet jó lenne, de Z-5500-at szeretnék majd apránként összedobni a szüleimnek! Csak a szatelit lenne régebbi tipus... És azért szeretnék ilyet, mert a blue ray lejátszó tud ilyen dolbys hangzást, és akkor már ilyen téren kihasználjuk a cuccot!!

Am köszi a választ, sztem meg is veszem!
Üdv
Satyricon
-
Satyricon
addikt
Esetleg az én kérdésemre tudja valaki a választ?

-
Satyricon
addikt
válasz
Ursache
üzenetére
Hátt... Ja! De én felköltöztem Pestre és ritkán vagyok csak otthon. Szüleim meg nem nagyon néznek filmet, vagyis eddig még nem nagyon tették! Én szívesen kölcsömn adom nekik amikor elkérik, csak az lenne a lényeg, hogy a régi szatelit ne tegye tönkre az új cuccomat! Szerintetek?
-
Satyricon
addikt
Szerintetek mennyire éri meg a PID R044-es Z-5500-amhoz vásárolni plusz 5 szatelitet, aminek a PID kódja R542?
Azért kellene, mert szüleim most vásároltak egy Blue Ray lejátszót és össze akarják kötni a 40-es samu led tv-jükkel meg a Z-5500-ammal. DE... A szatelitek fel vannak fúrva a falra, emiatt csak a mélynyomót és a soundtouchot lehet átvinni a szobájukba... Szóval mennyire érné meg a szüleimnek megvenni az 5 db R542-es szatelitet??? Nem anyagilag értem ezt a kérdést, hanem az érdekelne, hogy az én 2010-es Z5500-am soundtoucha és a mélynyomója nem fog elcsesződni, ha összekötjük a 2005-ös Z-5500 szatelitjeivel?
Vagyis két különböző PID számú Z-5500 összekötésétől elcsesződhez a Z-5500-am?Szerk.: Direkt bonyolítottam túl a kérdést, méghozzá azért, hogy elkerüljem a: Minek a plusz 5 szatelit? meg nem éri meg anyagilag... féle válaszokat!

-
Satyricon
addikt
válasz
Turbolada II
üzenetére
Neked is a 3600SW HT szériád volt? Ha igen, mikor vetted?
Szerk.: Úgy értem melyik évbe vetted... ?
-
Satyricon
addikt
válasz
Turbolada II
üzenetére
Filmekre jó az 5.1. Nagyon is. Zenére tudom 2.0 a number one, de úgy vagyok vele a több az több mint a kevesebb!
Ez egy Satyriconos mondás... 
Üdv.
Satyricon
-
Satyricon
addikt
Akinek van eladó 5 Z-5500 szatelit-e, dobjon nekem 1 privit!

Ja, lehetőleg PID R0xx-es legyen!
-
Satyricon
addikt
válasz
Turbolada II
üzenetére
Váváváváváááá... Várjunkcsak... Most ezt komolyan mondod?
Egy fadobozos geniust többre nézel mint a Z5500-at?
Atyaisten... Rengeteget olvastam a Z-5500ról, közel az összes hsz-t elolvastam a topicban, plusz külföldi oldalakon is jártam, de még ilyet nem olvastam sehol! Én 2004-2005-ben vettem az alaplapi hangkarihoz egy 3600SW-s Geniust, hátt hogy is mondjam... Jó volt, vagyis csak elhitettem magammal... A hangja elég tré volt. A sorroundok recsegtek fél hangerőn, a mély tompa volt, a centerről meg ne is beszéljünk... Talán annyit, hogy a beleépített hangszórók közül hol az egyik szólt, hol a másik...
Aztán olvastam a Gamestarban hogy jönnek az X-Fi hangkarik! Eszméletlenül felcsigázott az az iromány, és akkor eldöntöttem, veszek egy Elite Pro-t! 2008-ban sikerül is vásárolnom... Hazavittem, és rákötöttem a Genius "Home Theatert"... Hát az amit dobott a cucc, minden volt, csak normális hang nem!
Az volt a baj, hogy baromi lomha volt a Genius, a sorroundról nem beszélnék, említésre se méltó miket dobott... A front aránylag jól ment, a center tompa volt, nade a mély... Hát az csúcs volt. Amiket dobott, tiszta kabaré volt!
Szóval...El is adtam a hangcuccot jó áron, és inkább használtam a Panasonic hifim hangfalát. Na azzal rohadt jól szólt a hangkari, csak nem tudtam kihasználni 100%-osan a hangkari nyújtotta lehetőségeket, emiatt is vettem meg a Z-5500-at! Mocskosul jól szól!
Szerintem nem lehet egy napon említeni a két hangcuccot! Ég és Föld a különbség... Ezt csak azért írtam le Neked, hogy lásd, a két hancuccról úgy mondok véleményt, hogy én is mind a kettőt használtam már! Azt nem tudom hogy a többi Genius hogy szól, de valahogy nem is akarom megtudni! Hogy miért??? A Genius márkával többször befürödtem... Többek közt két egérrel is, aminek a görgője nem működött megfelelően, gari letelte után 1-2 hónappal... A Logi cuccokról pedig csak pozitív tapasztalataim vannak... Bocs a hosszú hsz-ért... -
Satyricon
addikt
válasz
Turbolada II
üzenetére
Bírom az ilyen vásárlás utáni lelombozó hsz-eket!
Eddig akármit vettem, szinte mindig ez volt! pl.: A Z-5500-nál is... Szinte csak jókat olvastam róla... Haverom is mondta: "Vedd meg mert rohadt jóóó" Na meg is rendeltem... Aztán írtátok, hogy csak a baj van vele, nem ér ennyit, meg hogy ennyiért sokkal jobbat lehet összerakni... De amíg meg nem rendeltem, nem mondta senki hogy jobbat is össze le7 rakni
Na mind1...Darko_Addict:Am jó lesz az a Xtreme Music, hidd el! De az Xtreme Gamer jobban ütött volna!

-
Satyricon
addikt
válasz
Henker2
üzenetére
Üdv
Ha nincs rajta gari, akkor keress fel egy megbíz6ó műszerészt és ő kicseréli benne a ledeket. Nem hinném h olyan sokba kerülhet...

szerk.: most látom h előttem is hasonlót írtak
Akkor annyit mondok még, hogy Te is elvégez7ed a művelelet! Ide a topicba régebben valaki belinkelt egy leírást(képekkel meg mindennel együtt) hogy kell házilag kicserélni benne a ledeket. Érdemes rákeresni! -
Satyricon
addikt
válasz
Darko_addict
üzenetére
Eszméletlen jó hangkari, amolyan "besza-behu" féle!
Azért is merem ajánlani, mert én ilyet használtam 2 évig. Lecserélni is csak azért cseréltem le, mert vettem mellé egy Elite Pro-t!A nevét pedig nem én találtam ki...

-
Satyricon
addikt
válasz
Darko_addict
üzenetére
Hali
Ha jól emléxem az au se elég butított fajta... Sztem nézz valamit a hardverapron... 12k-ért már van Xtreme Gamer Fatal1ty Pro!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Satyricon
addikt
válasz
Turbolada II
üzenetére
-
Satyricon
addikt
válasz
Turbolada II
üzenetére
Digitálisan még nem hallottam hogy szól a Z5500, baromi kíváncsi vagyok rá, emiatt is szeretnék már 1et venni, de nem szeretnék vele befürödni... Szóval...
Most engem minőségi, árban korrekt optikai kábel márka érdekelne... Valaki esetleg?

Szerk.: "hejesírási" hiba XD
-
Satyricon
addikt
válasz
Turbolada II
üzenetére
1. Unom az analógot.
2. Optikaival jobb filmet nézni.
3. Csak optikai kábellel lehet használni azt a bizonyos licenszes dolgot...
4. Mert megérdemlem!
-
Satyricon
addikt
Skacok
optikai kábelnek milyen márkát ajánlotok? A Hamát békénhagynám, már csak azért is, mert a tuskóba is olyan le7 kapni... A könig márka az mennyire megbaz6ó szerintetek? Az Elite Pro-t akarom összekötni a Z5500-zal.
-
Satyricon
addikt
A régebbi PID számos hangcuccoknál általában az ST-vel van hiba... pl.: rossz minőségű benne a led, hamar megadja magát... Akkor a villany kapcsoló felkapcsolásakor pattan egyet a mély, vagy nagyon érzékeny a biztosítéka, állítólag az is hamar megadja magát... Nagyjából ennyi jut eszembe a régi szériákról...
Az új szériáknál már kijavították ezeket a hibákat, sokkal megbízhatóbbak, viszont állítólag a mély gyengébb lett valamivel. Az ST-n is csak annyi a gáz, hogy a hangfelvevő tekerőke egy helyen szorul, de ezt könnyen lehet orvosolni(akinek ilyen hibája van, írjon privit és segítek megoldani a problémát)
A PID kódról meg csak annyit, hogy nekem PID-R044-es Z5500-am van. Ami azt jelenti, hogy 2010 44. hetében készült...
Am ezeket a témákat már pár százszor átbeszélték/tük, kicsit olvassatok vissza, én is onnan tudom ezeket a dolgokat! Szóval sok érdekes dolgot leírtak a témával kapcs.ban, ne tessenek lustának lenni!

-
Satyricon
addikt
válasz
h1n1_900
üzenetére
Üdv
Ha visszaolvastál egy kicsit, láthattad, hogy nem igazán megfelelő az alaplapi hangkari ehhez a cucchoz. Ha van 50k-d egy ilyen hangcuccra, ne a hangkarin spórolj! V1él valami jó karit, mondjuk egy X-Fi Xtreme Gamer Fatal1ty Pro-t, itt ph!-n 10-14körül lehet venni, én is itt vettem! Baromi jó hangkari! Egy ilyen karival ha összekötöd a Z5500-at tuti hogy leesik az állad, annyira jól szól!

A másik: Az sem mind1, hogy milyen szobába szeretnéd a cuccot... Ha nincs legalább 16-20 nm, akkor sztem, és mások szerint is felesleges megvenni! Egyébként ha tényleg jó állapotban van, mindenképp hallgasd meg vásárlás előtt, hogy szól.
Jah és a PID számot is nézd meg, milyen... Vannak a cuccnak hibás szériái...
Remélem mindent elmondtam 2 perc pötyögés alatt... Ha nem, akor majd mások megteszik helyettem...
Remélem segítettem valamicskét.
Üdv
Satyricon
-
Satyricon
addikt
Persze! Szerintem mindenképp! Szedd szét és nézd meg mi a baja. Lehet csak le van válva a saru a csatlakozóról(asszem ilyen megoldással van rögzítve). Nem biztos hogy ez a baja, de ha szétkapod, többet tudsz majd, mint most...

Vagy beszélj a Logival, hátha tudnak segíteni valamicskét... Vagy tudok mégjobbat: Van 1 srác itt ph-n, ad el szateliteket olcsón. Ha gondolod, megírom pü-be a srác nevét, ő nagyon megbízható, biztos vagyok benne, hogy vele nem jársz rosszul!

Szerk.:cickanyalien: Bocsi a késői válaszért, most láttam, hogy írtál...
Sajna a digitális csatlakozással kapcs.ban nem tudok segíteni, mert analógon használom a cuccot! Még... ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Satyricon
addikt
válasz
cickanyalien
üzenetére
Hali
Ha viszont Creative-t akarsz, akkor max 12k-ért hozzájut6tsz itt hardverapro-n egy X-Fi Xtreme Gamer Fatal1ty Pro-hoz, ami mocskosul jól szól Z5500-zal! Ezt onnan tudom, hogy nekem is ilyenem volt, de vettem mellé egy Elite Pro-t.
-
Satyricon
addikt
válasz
Darko_addict
üzenetére
Hali
Ez a HDEND AirWave akármi baromi jól szól!
Most szedtem le flac-ba. 2,5 kockán van a hangerő és az ajtóüveg kegyetlenül beremeg. ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Köszi am
Jaaah, 1x valaki még régebben belinkelt 1 pár youtube-os videot, ilyen furcsa elektromos zene ment alatta, és valami kék színű hangszórót lehetett látni a videon. Annak is rohadt jó sorround hangzása volt! Aki tudja melyikre gondolok, linkelje már be legyen szíves, mert pár hete már azt keresem!
-
Satyricon
addikt
válasz
Turbolada II
üzenetére
Ízlés kérdése kinek mi tetszik...

-
Satyricon
addikt
Na rákerestem, Itt van pár a video:
Am nekem ezek nem igazán jönnek be... Lehet azért, mert régen lehetett kapni olyan mini hifit, aminek a hangszóróiba különböző színű ledek villogtak... Sztem iszonyat ocsmány volt, szal arra emlékeztet... Na mind1...
2-3 évvel ez előtt lehetett kapni sunbeam márkájú hangérzékeny neonokat... De mostanság sehol sem látok... Vennék két kéket, aztán a mélynyomó alá betenném, sokkal jobban mutatna szerintem, mint amit a videokon látni...
Jah, mert azt találtam ki, hogy csináltatok a mélyre 4db 4centi magas, 5 centi széles krómozott henger szerűséget, lábnak... Sztem baromi jól nézne ki. ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Szerk.: Jah, szintén a mélybe belülre meg valami egy 12 centis ledes ventit gondoltam betenni, hogy ne nagyon hevüljenek fel a cuccok. Na meg ez is baromi jól nézne ki, ha világítana a subcső

-
Satyricon
addikt
válasz
Darko_addict
üzenetére
Üdv
Én is gondolkoztam már ilyenen... A youtube-on is vannak ilyen videok, keress rá...

Üdv
Satyricon
-
Satyricon
addikt
válasz
Turbolada II
üzenetére
Mi?
-
Satyricon
addikt
válasz
Gyurike
üzenetére
Hali
Igen, ilyen frafós hangja van...
Az a gáz, hogy a fickó aki bevezette nálunk anno az áramot, 1 alkoholista szemét fickó volt.
Szóval itt fenn a szobámban tudtommal még földelés sincs. Lehet akkor, hogy emiatt szórakozik a mély?Jah a másik: Ha nálatok már a hajszárító miatt szórakozik, akkor nálunk a 2 hűtőláda és az egy hűtő miatt szórakozhat...

És ezt a trafós zajt nem lehet valahogy megszüntetni?

-
Satyricon
addikt
Hejj mindenkinek!

Pár napja elég furcsa hangot ad ki a mélynyomóm. Ilyen rezgő-búgó hangot... Amikor bekapcsolom, simán hallom 3 méterről... Aztán elhalkul, majd megint felerősödik. Egyre jobban zavar...
Nincs valakinek ötlete, mit lehet ilyenkor tenni? 
Szerk.: Esetleg ha felhívom a Logitech mo-i képviseletet ezzel kapcsolatban, szerintetek fognak segíteni, vagy elküldenek a halál f...?

-
Satyricon
addikt
válasz
Turbolada II
üzenetére
XD Jól nyomod!

-
Satyricon
addikt
válasz
Turbolada II
üzenetére
Az Au2-nek jobb a DAC-ja mint a Z5500-nak?
Am próbáltad már a softmod-ot? Au 1-2-3 ból Au4-et lehet csinálni!
-
Satyricon
addikt
válasz
Turbolada II
üzenetére
Milyen hangkarid van?
-
Satyricon
addikt
válasz
Satyricon
üzenetére
Na srácok megoldottam, a hangerő feltekerőke mától nem szorul 1 cseppet sem!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Azt csináltam, hogy leszedtem a tekerőt, és megmértem tolómérővel at ST tekerőhelyénél lévő lyukat, majd a tekerőnek a műanyag bizgentyűjét, és hát a két méret egy hangyaf*sznyival tér el egymástól... Ez így baromi jó lenne, csak ha a tekerőben van egy kis 8-as(az újabb Z5500-aknál ez sajna így van), akkor az ST-be beleér a tekerőke, emiatt van "szorulása"!
Így kitaláltam, mi lenne, ha a tekerőnek a kis műanyag bizb*szát elkezdeném farigcsálni
El is kezdtem a műveletet, 10 perc alatt olyan profira megcsináltam, hogy most már sehol sem szorul! Engem ez a dolog kegyetlenül zavart, még így is, hogy nem szoktam használni ezt a tekerőt. Inkább a távirányítót és az Elite Pro külső hangerőszabályzóját részesítem előnyben. 
-
Satyricon
addikt
válasz
Darko_addict
üzenetére
Hmmm Érdekes dolgokat művelsz Te...
Milyen a Te cuccod PID kódja?MINDENKINEK: Ha már a hibáknál tartunk: Nem tudja valaki, mit lehet azzal kezdeni, hogy az ST hangtekerője egy helyen szorul?
Baromira idegesít a dolog, ezért leszedtem, majd a teketője nélkül tekergettem, és rá kellett jönnöm, hogy nem a poti szorul(szerencsére), hanem amikor a kerék rajta van. Be van gyárilag zsírozva, de nem sok értelme van sztem. Jah és úgy is próbáltam, hogy nem nyomom rá teljesen a potira, de a helyzet változatlan... 
-
Satyricon
addikt
válasz
Darko_addict
üzenetére
Érdekes. Megtáltosodott a Z5500-ad!

Am milyen codec-et használsz? És drivert milyet/melyiket?
-
Satyricon
addikt
válasz
Darko_addict
üzenetére
Üdv!
Teljesen egyetértek Veled barátom!
Emléxem, amikor ezen vitáztunk TurboLada-val, ésss... Be kell hogy valljam, igaza volt! Én is átszoktam a 6ch-s módba, sokkal jobb ez a hangzás!
Viszont van 1-2 bajom vele: 1: Halkabb, mint a többi mod, 2: Néha a két sorround meg se nyikkan(lehet hogy ez az adott hangsávtól is függ) -
Satyricon
addikt
válasz
Turbolada II
üzenetére
TESSÉK? Energizert?
Nekem valami zöld színű szar piaci elemet adtak hozzá gyárilag! 
Am nekem is hibátlan a cucc, azt leszámítva, hogy a mélynyomó néha tök magától elkezd ilyen búgó hangokat produkálni halkan, tök magától... Jah és az ST-t utálom tekergetni, mert van egy pont, ahol szorul! Na ez is baromi idegesítő! Ezt leszámítva eszméletlen jó cucc!
-
Satyricon
addikt
-
Satyricon
addikt
Srácok
Az miért van, ha 6ch directben hallgatom a zenét, vagy videot nézek, nem szól a center és a két sorround? Szóval 2.1-ben szól... Baromi idegesítő...

-
Satyricon
addikt
Na jólvan srácok, sztereo erősítő... De arra hány hangfalat lehet kötni?

-
Satyricon
addikt
A kábelről annyit kell tudni, hogy ki lehet cserélni réz szálas vezetékre, és talán valamivel minőségibb megoldás... De majd arra figyelj, hogy melyik színt hová kötsz!
A másik: Pár oldallal feljebb valaki belinkelt egy pdf formátumú leírást a hangfalak elhelyezésével kapcs.ban... Megpróbálom Neked megkeresni, pill...
Szerk.. Tessék, ebbena hsz-ben megtalálod a linket. Letöltöd, és lehet tanulmányozni.
-
Satyricon
addikt
-
Satyricon
addikt
Uhhh Megpróbálok mindenkinek válaszolni!
Nincs földelés, úgyhogy le7 ez is közrejátszik...
másik gép jelen pillanatban nem áll rendelkezésemre, de majd valahogy ezt is megoldom valamelyik nap.Am pár nappal ez előtt kötöttem rá mp4 lejátszót, és nyomattam 2 órán keresztül a zenét... És ha jól emlékszem(vagy csak nem figyeltem oda) nem hallottam ilyen recsegést.. De majd ezt is megnézem a 7végén!
És köszi srácok!

-
Satyricon
addikt
Hali srácok
Van egy kis gáz a Z5500-ammal... Amikor zenét hallgatok, tökmindegy milyen lejátszóban, legyen az Foobar2000, vagy Winamp... És legyen az MP3, vagy FLAC... Tökmindegy... Időnként 2-3 másodpercre elkezd recsegni a zene... Nem hangos, hanem inkább amolyan torzítós-recsegés... A PID kódja R044. Fogalmam sincs, mi okozhatja a hibát... Először azt hittem, hogy a hangkarival van valami gáz(X-Fi Xtreme Gamer Fatal1ty Pro), aztán pár napja lecseréltem egy X-Fi Elite Pro-ra, és ennél is eljátssza ugyanazt a hibát!
Am van, amikor egy, vagy két hétig nem jelentkezik a hiba, de aztán előjön megint... Van valakinek ötlete, mit lehet ilyenkor tenni?? 
Szerk.: Am nem is tudom igazából meghatározni, hogy ez most recsegés, vagy hirtelen, gyors szaggatás... De mindegy, az a lényeg, hogy gáz van a cuccal...

Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Az olcsó Macbook sokkolja a PC-ipart az ASUS társvezetője szerint
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Crimson Desert - Íme a végleges gépigény
- Elektromos autók - motorok
- BestBuy topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Linux Mint
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP EliteOne 800 G4 All-in-One i5-8500 16GB 512GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Honor X7b 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Nekem ez a véleményem...
van itt ph-n egy kedves ismerosom, aki nagy kabel szerelo. Azt hiszem beszelni fogok vele. Koszi
Dehát Istenem... fél10 van...
)

Olyan térhangzása van, hogy az agyam eldobom! Valamelyik nap néztem egy sima avi filmet és eszméletlen nagyot szólt a cucc! DTS-be van állítva minden. Zenék közül még csak a Stratovarius - Visions albumát hallgattam még flac-ban, de az is olyan volt, mintha egy ott zenéltek volna mellettem. Gyönyörű kristálytiszta volt a hangzás. A mély pedig 2 kockán is úgy dübörög fél hangerőn, hogy a belső szerveim is érzékelik, hogy itt valami baromira brummog... 

Az volt a baj, hogy baromi lomha volt a Genius, a sorroundról nem beszélnék, említésre se méltó miket dobott... A front aránylag jól ment, a center tompa volt, nade a mély... Hát az csúcs volt. Amiket dobott, tiszta kabaré volt!

Az a gáz, hogy a fickó aki bevezette nálunk anno az áramot, 1 alkoholista szemét fickó volt.