Új hozzászólás Aktív témák
-
zitromz
tag
Hali!
Megint jelentkezem
Most vettem ugye egy TV-t és azzal a problémával találtam szembe magamat hogy ha odarakom a centert a TV elé nagyjából a satellitekkel egy magasságba az íróasztalom közelsége(előtte van) eléggé elvesz a hangzásból mert "jóval" felette állna a centernek...másik lehetőségem az h beteszem a TV mögé mobil dobozokkal
, viszont így meg ő lesz eléggé felette a többinek és eltűnik belőle a mély..
ti mit gondoltok erről? -
zitromz
tag
válasz
Blood Mage
üzenetére
hali,
width- 32cm/ 13 inch
length- 47cm/ 18.5 inch with radiator>
high- 33cm/ 13,1 inch -
zitromz
tag
Hali!
Meg lehet valahogy oldani h HDMI-n keresztül szóljon a Z5500?
Most vettem egy TV-t(42LG620LS) videókártya végén mini HDMI-HDMI átalakító majd HDMI-HDMI kábelen keresztül megy a TV végébe.
Így nem szól se a TV se a gép,azonban ha csatlakoztatom a korábbi optikai kábelemet működik minden!
Nvidia Vezérlőpultban HDMI-nél: a TV neve van,tehát biztos nincs kikapcsolva.
Vezérlőpult/Hang
-LG-TV-1
Nvidia High Definition Auido alapértelmezett
Nvidia oldaláról a bővebb driver van letöltve amiben benne van a HD audio meg a Virtuális Audio illesztőprogram is..Telepítés közben felbukkant 1-2mp-re egy HDMI Output nevezetű eszköz is de hamar továbállt...
valaki tud segíteni?
előr eis köszi a választ
-
zitromz
tag
-
zitromz
tag
Hali!
Próbálta már valaki a Free Encoder Packot a foobar oldaláról?
Brutál jól szól én wasapit használok mellette,DDPLII Movie-val és majdnem felére levett subbal körítve
Nagyon állat,végre a magasak is igazán rendben vannak,és borzasztóan egyben szól az egész,minden hang a helyén zéró zajjal egyszerűen tökéletes,nagyon élethű!
-
zitromz
tag
válasz
Turbolada II
üzenetére
hát igen,bárcsak minden magyar szinkron elérhető lenne ilyen minőségekben

filmtől,soritól teszem majd függővé stereo(x2)-ben ugyan szebben csilingel,PLIIben viszont nagyobb a kakaó.. nem lehet ezt így előre eldönteni
még annyit kérdeznék h érdemes 24 bitesre állítani a windowsban a bitmélységet? Vagy hagyja m 16oson?

-
zitromz
tag
válasz
Turbolada II
üzenetére
Mivel ajánlanád akkor?
Ursache: köszi a véleményt
-
zitromz
tag
Hali,
AC3as 2.0-hoz használjam a Logi saját PLIIes Movie dekóderét?
Jobban szól vele?
Előre is kösz a segítséget!
-
zitromz
tag
Hali!
Nem tudjátok honnan szerezhetnék távirányítót a hangfalhoz?
Az enyém egyszer úgy leesett jó magasról h még a rugók is kiestek majd eltűntek belőle:/ -
zitromz
tag
Hali!
Melyik jó hangú videolejátszót ajánljátok a hangfal mellé? -
zitromz
tag
Hali!
Van nekem egy AC3as tehát elvileg Dolby de valójóban csak 2 csatorna(2ch) megszólaltatására képes sorozatom..na most ez egy eléggé fura helyzetnek tűnik számomra.
Km Playert használok,sztetek melyik effektet tegyem rá? Dolby ProLogic II vagy Dolby Decoder Virtual 6ch esetleg hagyjam analóg 6 csatornáson?
Analógon használom a rendszert..ehhez kapcsolódóan jönne még egy kérdés ugye a Gamer kártyám már nem 1 mai darab+nem is volt sosem egy felsőkat,optikán szebben szólhatna a cucc? -
zitromz
tag
Hali!
Dolby PLII módot csak agyontömörített(128-192 kbps) divxes filmeknél ajánljátok vagy mondjuk egy DD 384kbps-os filmnél is lehet jótékony hatása?
Válaszaitokat előre is köszi! -
zitromz
tag
Sziasztok!
Használ valaki kmplayert közületek?Filmnézésre ezt használom de sajnos nem szól a PLII Movie effekt csak a centerből..Valami beállítással ki lehetne ezt küszöbölni?
Csak mert VLCnél szól minden hangfal.. -
zitromz
tag
Sziasztok!
Egy TV tuneres monitort(Samsung P2770HD) fogok venni a Z5500 mellé.Na most ebbe van egy többek szerint közepes hangszóró,ami nem igazán felelne meg az én ízlésemnek mikor TV-zem.Így tehát jogosan merül fel a kérdés hogy össze lehetne e kötni a monitort a hangfallal?Van optikai kimenete,csak az én elképzelésem szerint nincs mit bedugni oda, mivel 3 végű kábelről még nem halottam
-
zitromz
tag
üdv
Z5500at lehetséges összekötni egy TV tuneres monitorral hogy ő szólaltassa meg a tv részét ne s beépített hangfalak?
Új hozzászólás Aktív témák
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Metal topik
- Motorola Signature - mielőtt aláírnád...
- Távol-keleti webshopok OFF topikja (játékok, kuponok, stb.)
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- VPS - Melyik szolgáltatót?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Xbox tulajok OFF topicja
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 10 - 27% ÁFÁS (0332)
- Dell XPS 13 9333,13.3",FHD,i5-4210U,8GB RAM,256GB SSD,WIN10,TOUCH
- 264 - Lenovo ThinkBook 16 (G7 ARP) - AMD Ryzen 5 7535HS, no GPU
- Xbox One S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Dobozos, új, gyári magyar világítós bill E14 G4 i5-1235u, 40Gb ram, 256Gb NVMe, áfás számla
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

, viszont így meg ő lesz eléggé felette a többinek és eltűnik belőle a mély..