Új hozzászólás Aktív témák
-
bzoley
veterán
Pár hete leakasztottam a két frontot, és egy pár Cat Leb 401-et tettem a helyére. Azóta a zenehallgatás is élvezetesebb. Elsőre kicsit furcs volt, mintha külön szólt volna a basszus, de meg is szoktam, meg állítgattam is pár dolgot, így most jó. Tizenkilencre húztam lapot, vagy jobb lesz, vagy rosszabb, de szerencsére nekem nagaon bejön. Lehet, hogy csak a magas hangok miatt, pedig a gyári frontokon is lógott egy-egy dóm.
-
bzoley
veterán
válasz
Darko_addict
üzenetére
Nincs ebben semmi újdonság, a Xonarok megjelenése óta mindenki tudja. Pont.
Persze te simán tudod állítani az ellenkezőjét anélkül, hogy tudnád. -
bzoley
veterán
válasz
Darko_addict
üzenetére
Minek neked még plusz kép is? Ha azt mondják hogy kell, akkor kell. Márpedig kell a DX-re, és a D2X-re is. Többit nem tudom, nekem csak ezek vannak.
-
bzoley
veterán
válasz
Narasim
üzenetére
Egy hangszóró ne legyen már üzleti titok! Vagy ha mégis, akkor tartsa meg magának, ne jöjjön ide vele dicsekedni. Ebben a formában - főleg egy fórumon - ez tisztességtelen, ízléstelen. Az rendben, hogy segít másnak a beszerzésben, átépítésben, de az, hogy jó pénzért elárulom a titkot, azt nem üzletnek hívják.
-
bzoley
veterán
válasz
Ramachandra
üzenetére
Amúgy meg van már ilyen.
-
bzoley
veterán
válasz
Ramachandra
üzenetére
Van értelme annak, amit írsz, nem hülyeség. Mondjuk nálam eleve kilőve az analóg hang, mert analógon elég hangosan búg, és nem tudom, hol a hiba. Na meg persze elég messze van tőlem a z5500, csak távirányítóval érhető el, ahhoz meg szükséges a pod.
-
bzoley
veterán
válasz
Turbolada II
üzenetére
Komoly rendszeren biztos meglátszana, a z5500-nál viszont "csak" hallható a különbség.
Macgyveer:
Azért nem, ég és föld, meg nem is nagyon emlékszem már vissza rá, a Xonar topikban visszakeresheted, amit írtam(ha említettem egyáltalán). Nekem megérte a cserét, mert nem került semmibe, egy hangyányival erőteljesebb, szebb a hangja, de ez szubjektív. -
bzoley
veterán
válasz
Papa18
üzenetére
Mondjuk magát a gombot nem használom, egy Logitech távirányító kapcsolja ki, és be a gépet, tévét, erősítőt, azt meg nem tudom hogy működnek az újabb z5500-ak, távirányítóval ki lehet-e kapcsolni, de a szabályozásnak nem látom sok értelmét. Vajon hányan battyognak állandóan oda a ládához kikapcsolgatni? Az erősítőn kívül minden más fogyaszt, ami be van dugva, de ki van kapcsolva. Bár pontosan kéne ismerni az előírásokat.
-
bzoley
veterán
válasz
Ramachandra
üzenetére
Lehet, hogy egyszerűbb lenne, de veled ellentétben én nem értek ahhoz, amit csinálok

Csoda, hogy anno az erősítőben megtaláltam a hibát, és úgy, ahogy helyre is tudtam pofozni.
Nem tudom, mi az a diódahíd. Egyik, másik led néha derengett kicsit mindig, mintha a forrasztással lett volna gond. Megmozgatva kicsit világosabban, néha egyáltalán nem. A szalagkábelen a 8v másra nem is kell, csak a világításra, így arra használtam fel, viszont van rendes vfény. -
bzoley
veterán
Most, hogy olvasgatom itt a szerviz szakkört, rászántam magam, hogy újra megpiszkálom az erősítőt.
2007-es, R740-es, szóval a világítás már egy hónap után elfáradt benne. Sokáig úgy használtam, aztán elszállt benne egy egyenirányító, akkor barkácsoltam bele két ledet. Valamennyire világított, de két méterről már olvashatatlan volt. Első lépésben sikeresen leamortizáltam, az lcd-hez vezető szalagkábelt, így azt is forraszthattam újra. Ledszalagból műtöttem ki két-két ledet, hozzávágtam hasraütésből egy 200Ohm-os ellenállást, és most egész jól világít. Kérdés, meddig bírják a kínai ledek.
Amúgy az egyenirányító elszállása óta néha búg, mint a fene, szerencsére csak analógon, a fény még nem zárlatos. Szóval szerencsére még bőven használható a szerkezet. -
bzoley
veterán
válasz
cickanyalien
üzenetére
Akkor szerencséd van, vagy a tiedét nem érinti a hiba.
Egyébként pedig:
Alapelvek, gondolom olvastad: "Ha 1-2 szavas választ szeretnél adni több hozzászólásra, akkor azt ne több hozzászólásban tedd, próbáld meg egy hozzászólásba összegyűjteni a mondanivalódat." -
bzoley
veterán
válasz
cickanyalien
üzenetére
Néhány hét, és magától is kikapcsol. Örökre.

Amúgy nem. -
bzoley
veterán
válasz
Turbolada II
üzenetére
Patkányhoz még nem volt szerencsém

-
bzoley
veterán
válasz
Turbolada II
üzenetére
Hogy valós-e vagy sem, azt nem tudom. Egy olyan programot próbálgattam, ami a beállítotott frekvencián szólaltat meg egy hangot. Talán a hangfalat akartam tesztelni, korábban volt téma az ilyesmi. Ameddig még szólt, vékony, zavaró, halk sípolás szólt, hasonló a denevérek hangjához, csak azok "ciripelnek", na azt már nem csípem annyira, szerencsére ritkán repülnek felénk.

-
bzoley
veterán
válasz
Turbolada II
üzenetére
Hát 40 még nem vagyok, és elég jól hallom is a magas hangokat, legyen az szúnyog, tekercs, vagy bármi. Id.alkalmasságin mindig meglepődnek a hallásvizsgálatnál, mert minden magas frekit meghallok, amit kapcsol. De teszteltem otthon is, nem 15-16k a határ nálam, de jóval 20k fölött is meghallom néha a hangot. De szeretem is

-
bzoley
veterán
válasz
Turbolada II
üzenetére
Szerencsére az az egy csúszka sokat nem változtat, csak "megjelennek" a magasabb hangok is. Na meg persze, nem kötelező használni. Én "magasmániás" vagyok, ezért nekem kell.
Kleroo:
Foobar-ban nem piszkálok semmit. Itt kicsit másabb, nem vezérli túl, nem zavaró(nekem).
-
bzoley
veterán
válasz
Turbolada II
üzenetére
1-2-t?

A mélyre mondjuk nem lenne szükség, ST-n közép, és minimum között tartom leginkább. De a magasra kényes vagyok, néha még egy-egy piezzo-t is ráakasztok a két frontra. Korábban ez állandó volt, a Xonar-ok mellett egyre ritkábban használom, most sincsenek bekötve.
DS-t személy szerint kevesebbre tartom a D1/DX párosnál. De nem hallottam, nem tudhatom, gyengébb/rosszabb-e. De kilóg a sorból.
-
bzoley
veterán
válasz
Turbolada II
üzenetére
Az Asus topic elején megtalálod az aktuális postjaimat, ha érdekelnek. Bár azok talán kicsit elfogultak. Au2-m nem volt, mindig Live!-okat használtam. Az utolsó után cseréltem Au4-re. Annál egy kicsivel jobbnak éreztem az Xtreme Music-ot. A legnagyobb csalódás az X-Fi valamilyen Fatality Champion Edition(vagy hasonló, kb 45ezerért). Semmivel nem hallottam jobbnak a jóval olcsóbb Music-hoz képest. Ezután jött a Xonar DX és vele a kánaán. Egyből megszerettem. Jobbnak éreztem az X-Fi-nél tördék pénzért. Később már csak kíváncsiságból frissítettem D2X-re, érdekelt lehet-e még jobb. Itt már nem éreztem akkora különbséget, biztos a Z-5500 is kevés már hozzá, de ahogy régebben írtam, már nem érzem azt, hogy kéne keresni egy jobb hangkártyát, teljesen meg vagyok vele elégedve. Szóval egy Au2-nél illik jobbnak lennie.
Ez a C-Media nem az a kommersz C-Media, ami a 2k-s hangkártyákra lett ragasztva évekkel ezelőtt. Az Oxygen HD azért más kategória. -
bzoley
veterán
válasz
Turbolada II
üzenetére
Pontosan. Az pedig egy SB Live! 24bit 7.1
Mindháromhoz volt szerencsém. SB Live!-ról nem tudtam, hogy nem igazi Live! Az A-SE-t a pénztártól egyből vittem a 3 napon belüli visszavéthez. X A-t szándékosan vettem(két hétre egy olcsó, de használható kellett az alaplapi helyett(tudtam már, mire számíthatok, a célnak megfelelt)). -
bzoley
veterán
Te hallottad, nem allithatom az ellenkezojet. Csak kicsit furcsa. Azt gondolnam, hogy annyira szar a z5300, de biztos nem az, bar nem ismerem. Minden esetre ilyen gondom meg nem volt. Az biztos, hogy azt a keves filmet, aminek normalis 5.1-es hangja van, szivesebben nezem hozza valo szettel sztereo helyett.
-
-
bzoley
veterán
válasz
vargapdavid
üzenetére
Jól választottál

-
bzoley
veterán
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Ne hagyd magad

-
bzoley
veterán
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Ha másképp nem, ott a DDL, játékhoz találták ki(többek között). De szerintem anélkül sem szabad hogy gond legyen.
A Z5500 default beállítása analógban 6CH, úgyhogy nincs benne semmi meglepő. De ennek nem sok köze van az OS, és alkalmazások beállításaihoz, attól függetlenül alapértelmezetten külön kezel minden csatornát, ha úgy van beállítva. -
bzoley
veterán
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Kérdés, hogy te mire célóztál

Az alaplapi chiped, és a Xonar is elvileg uazt a minőséget adja vissza optikán.
Ezt a Z5500 analóggá alakítja. Viszont a Xonar-ban jobb DA konverter van, mint a Z5500-ban, vagyis jobban megéri a hangkártyával analóggá alakíttatni a hangot, vagy eleve analógban kiküldeni. Nem tudom mennyire érthető.
Egy jobb erősítőnél ez már persze nem érvényes.
Nem számottevő a különbség, de én vélem hallani a különbséget, még ha talán nem is mérhető. -
bzoley
veterán
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Xonar mellett Z5500-on biztos, hogy nem. ALC-vel igen.
-
bzoley
veterán
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Van az ALC890-nél rosszabb hangchip is, nem olyan rossz az, de messze van egy Xonar-tól.
-
bzoley
veterán
válasz
maxymillion
üzenetére
Ha szerzel egy normális hangkártyát, akkor két legyet üthetsz egy csapásra. Nem kell a coax-on osztozni, és a hangkártya analóg kimenetén még kellemesebb hangzásban lehet részed.
-
bzoley
veterán
válasz
üzenetére
Na igen, a hangkártya megkerülése elengedhetetlen. Úgy semmi értelme nyafogni, ha a hangkártyában semmi erő nincs, vagy szarul van beállítva.
Szaladhattam volna már én is a szervízbe az elején, mert semmi bass nem volt, de szerencsére nem hittem az itteni rémhírterjesztőknek, s lám, csak egy normális hangkártya kellett, vagy az előző olyan üzemmódját használni, ami viszont ezer sebből vérzett. -
bzoley
veterán
Szinte bárhonnan letölthető, de elküldtem.
Foo_input_dts
Mint említettem, én legrabbeltem a számokat, és .dts kiterjesztéssel sorakoznak a gépen. -
bzoley
veterán
-
bzoley
veterán
Ezt csak egye módon érheted el. Megfelelő lejátszóval, codec-kel, és beállításokkal. Kulcsszó: spdif-passtrough érintetlenül kiküldi a film hangját a kimeneten. Pl. AC3-filterben állítható, de szerintem ez gondot fog neked okozni, és nem is feltétlenül erőltetném. Alap, hogy olyan film kell hozzá, amin DTS hangsáv van.
A D2X-em tud DTS Connec-et, de nem használom! Az analóg kimenet nálam jobban bejön, egyszereűbb, kevésbé macerás, neked sem feltétlenül muszáj görcsölnöd vele. -
bzoley
veterán
válasz
üzenetére
Szrintem ő a DDL-re értette, hogy működik, az bekapcsolható. A többit nem érti.
s7ry:
"no dts" innen vettem h nem tud dts-t....."
Azért van az odaírva, hogy nem tud DTS-t, mert leginkább azoknak szól, akik értik is. A "nem tud DTS-t" itt a DTS Connect támogatásának hiányát jelenti, már amennyiben ez hiánynak mondható. Túl egyszerű dolgokon akadsz fenn, könnyebb lenne a dolgot, ha értenéd mi micsoda. Ez eddigieknek semmi köze a filmek, zenék DTS hangjához. Leginkább arra vonatkozik, hogy "bármiből" DTS hangot "csinál", még mp3-ból is.
Azzal, hogy bekapcsolod a DDL-t(Dolby Digital Live), egy gány minőségű mp3-mal megáldott filmnél is DD-t fogysz az ST-n látni, mert át lesz kódolva a DDL által. Vagyis semmivel nem vagy előrébb. Csak jól néz ki, de nem igazán erre találták ki. -
bzoley
veterán
Nam ártana, ha inkább tájékozódnál ahelyett, hogy hülyeséget beszélsz. Jelenleg te akarod átvágni a boltosokat, mert nem vagy tisztában a fogalmakkal, és összekevered a DTS-t, mint hangformátum, a DTS Connect-tel. Utóbbit sehol nem említik. Amit idéztél, az csak arra vonatkozik, hogy a kártya fel tudja dolgozni a felsorolt jeleket, és azt ki tudja küldeni analóg kimeneten. A DTS Connect ennek a fordítottját(is) csinálja. DDL-t egyébként a DX is tud, ha jól emlékszem. Egyébként mindkettő újratömörítéssel jár. Egy DTS hang digitális kimeneten való kiküldéséhez egyikre sincs szükség.
-
bzoley
veterán
válasz
Kis zöld izé
üzenetére
Win7-et túl sokat még nem gyilkoltam. A driver feltelepült(20másodperc, és két-három kattogás alatt), zene, film szól, ennyi. Nagy gondok már csak nem lesznek
Majd talán még a moddolt drivert is megnézem, bár az még Vista-n is problémás egy kicsit. -
bzoley
veterán
válasz
Kis zöld izé
üzenetére
Nem is mondom, hogy rosszak. Aki együtt tud élni a drivereivel, annak tökéletes.
Jó minőséget produkáló kártyából szerencsére nincs hiány, max a boltokban. Prodigy, Agrippa, és még sokan mások, legfeljebb a "játékos" kártyákból van kevesebb alternatíva. OpenAL-nél mondjuk nem kell trükközni, de Asusék kompatibilitásból rakták be a DS3D GX-et a driverbe, hogy Vista-n is legyen 5.1 az egyéb játékoknál Alchemy, és egyéb segéd telepítése nélkül is. -
bzoley
veterán
válasz
Kis zöld izé
üzenetére
Persze ez még nem ok arra, hogy kidobd az X-Fi-t, de már csak mosolygok azokon, akik írják, hogy "X-Fi-t veszek, mert tud EAX-ot". Nálam ez baromira sokadlagos volt, amikor utódot kerestem, pedig szeretem a jó játékokat, és a jó hangokat. Azt néztem normálisan kezeli-e az OpenAL-t. Egyébként igen, X-Fi-k is tudják. Részletekért, bugokért CL fórum böngészése javasolt.
-
bzoley
veterán
válasz
Kis zöld izé
üzenetére
Az utóbbi időben már sokkal egyszerűbb OpenAL-t támogatni egy játékban, mint EAX-szel görcsölni. Ahogy háttérbe szorul az XP-s korszak, úgy válik egyre fölöslegesebbé foglalkozni vele. Az elmúlt két évben nem is nagyon jelent meg olyan játék, ami EAX nélkül kevesebbet érne. Csak sokaknak még fenn van a szemellenző
Balika megjegyzése találó. -
bzoley
veterán
válasz
Játékos
üzenetére
Ez mondjuk igaz, optikán kisebb lenne a különbség. Viszont nem emlékszem, hogy valaha is sikerült volna csak dts hangot a Logival dekódoltatnom
Mondjuk nem is aggódom emiatt, a Burr-Brown ezt ügyesebb csinálja
Nálam inkább a magas szokott kevés lenni, szeretem a csilingelést.
De ha már dts. Ha valaki még nem nézte volna meg a Mamma Mia-t, tegye meg. HD-ben szép is, és a zenék kegyetlenül szólnak, csak a centert kell néha lejjebb tekerni, mert a színészek nem énekelnek olyan szépen. -
bzoley
veterán
válasz
üzenetére
Ez így biztos nem működne. Nagyban függ hangzás a hangkártyától, üzemmódjától, driverétől, beállításától, és a szoftvertől, ami a zenét lejátsza. Többen beletörődnek, hogy hogy ők is "selejtet" kaptak, holott lehet, hogy egyedül a hangfal működött normálisan.
Egy időben zavart engem is, hogy elég gyenge a mély(előtte más környezetben jó volt). Újabban viszont nem győzöm letekergetni a subot. -
bzoley
veterán
válasz
Turbolada II
üzenetére
Nem rád értettem az integráltat, hanem általában. Kezdetnek, főleg ennyiért integrált után jó, és van akinek ez elég is. Én mindig jobbat kerestem, végig jártam az Audigy, és X-Fi választékot, majd a Xonar sorozatot. Most tartok ott, amit írsz, hogy a következő lépés már csak a Z-5500 lecserélése lehet, de nálam itt van az a szint, hogy most már megfelelő. Legalább is jobbat nem engedhetek meg magamnak.
-
bzoley
veterán
válasz
Turbolada II
üzenetére
Azért vagyunk néhányan, akiknek nem elég. Ócskább integrált után elég lehet.
-
bzoley
veterán
Digitális -> analóg konverter(egy chip a kártyán). Ha a hangkártya analóg kimenetét használod, akkor a hangkártya DAC-je lesz használatban. Ha optikán küldöd át a hangot, akkor a Logitech DAC-je. Papíron, és hallás lapján is a Xonar Burr-Brown-ja a jobb, ezért is "kevés" már neki a Z-5500, egy komoly(abb) erősítővel többet ki lehetne hozni belőle.
Még szerencse, hogy nekünk az is elég, amit a Logi tud
A 7.1VS amolyan Pro Logic II lehet, vagy a fene tudja, nem használom, de felkeveri a hangot.
A DTS, és a DDL nagyjából ugyanarra jó, talán a használt erősítőtől függ, hogy melyik használható. A formátumokra nem találtam utalást sehol, a neve alapján DTS-t használnám, de én inkább maradok az analógnál.
-
bzoley
veterán
A hangot előbb-utóbb analóggá kell alakítani. Ebben a Logitech-nél jobb a Xonar, érdemesebb az ő DAC-ját használni, és analógban küldeni ki a jelet. A különbség csak minimálisan hallható, így nyugodtan használhatod az optikát is. Engem zavart, ezért maradtam az analógnál. A gyenge pont mindenképp a Z5500.
Fogalmam nincs, mire jó, csak rontja a hangot

-
bzoley
veterán
válasz
Kis zöld izé
üzenetére
Miva' bal lábbal keltél? Ébredj fel előbb, hátha nem írsz annyi zöldésget.
Neked is boldog karácsonyt! -
bzoley
veterán
Pont ez az, hogy mindenki azt emlegeti, holott nem sok jelentőssége van.
Ugyanúgy szól minden minden irányból.
Spéci EAX-os játékoknál előfordulhat, hogy egy-egy effekt talán nem szólal meg, vagy nem jól sikerül eltalálni, de összehasonlítás nélkül nem fogod tudni, mi hányzik.
A Call of Duty ilyen játék, és ugyanúgy hallod, hogy mögötted kiabálnak, melletted lőnek, semmi hiányérzet. Mint korábban írtam, Crysis egyenesen félelmetes volt, GTA-ban pont tegnap állítgattam be a hangszórók hangerejét a safehouse-ban szóló rádiót hallgatva. Szembe állva vele, háttal állva, körbe forogva, és a rádió is onnan szólt, ahonnan kellett. Kicsit túlértékelik ezt az EAX-ot, mondjuk az utóbbi két játékhoz semmi köze, és amúgy is kezd kihalni, nem fegyvertény. Nem játszok sokat, de szeretem a jó hangokat, és semmi pénzért nem cserélném vissza a Xonar-t CL-re.
Autóverseny alatt meg attól függ, mit értesz, pl egy rFactor nem is fog semmivel jól szólni, mert eleve sztereo, de annál nem is az a lényeg. Még egy NFS-nél is Surround beállítás van, aminél a sztereo beállítás többet ér. De pl. egy TDU teljesen jól szól. -
bzoley
veterán
De, más is sokat szív/szívott vele. Az említett másfél év alatt napi látogatója voltam a CL fórumnak, és amikor még fél év, és több száz panasz után sem reagálnak egy hibára, az kiábrándító tud lenni.
Azt nem állította senki, hogy a vas nem jó, jól meg van hegesztve, de normális driver nélkül kínlódás, gyötrelem. A Youp-Pax sem képes csodákra, nincs bennük módosítás, csak össze vannak válogatva. Aki megpróbált drivert módosítani, azt már eltávolították. Mindenki ismeri Daniel_K-t. Már az Asus-nál szorgoskodik.
Figyelmen kívül hagyva, hogy a Xonar 10-15" alatt üzemkész állapotba lehet hozni, még annyi az előnye, hogy szebb hangja van
-
bzoley
veterán
válasz
Kis zöld izé
üzenetére
DPL II-t ne hasonlítsd az igazi 5.1-hez. DPL II-vel nem fogod minden irányból hallani pl. a járó motort, ha körbefordulsz. Xonar-ral elindítod a játékot, és minden hang onnan szól, ahonnan kell. X-Fi csak szoftveres gányolással képes erre Vista-n. Bár lassan kipusztulnak az EAX játékok, és nem lesz mire hivatkozni sem.
-
bzoley
veterán
válasz
Salvador20
üzenetére
Pontosan. Kegyetlenül szól játékok alatt, és még ilyen alchemy-kkel sem kell szarakodni. Megy, és kész. Lehet, hogy 1fps-sel lassabb lesz(van, ahol gyorsabb), de kit érdekel. Jobban szól, mint egy X-Fi, az a lényeg. Nem kell fél napig telepítgeni, utána barkácsolni, és anyázni.
-
bzoley
veterán
válasz
Salvador20
üzenetére
És ezt a párost hol árulják, mint PC perifériát? Gondolom sehol.
-
bzoley
veterán
válasz
Játékos
üzenetére
Pontosítsunk. Amikor az ST a videóra, vagy DDL üzemmódra kiírja, hogy Dolby Digital, akkor a settings menüben nincs Night mode, illetve nem kapsolható, esetleg nem történik semmi?
Skizz:
Ahogy nagyjából leírtam. DD tartalom esetén érhető el a távpiszka, vagy az ST settings menüjéből. Érdekes, hogy mondjuk DTS esetén nem elérhető. Mondjuk érthető, DTS mellett nincs helye ilyesminek
Új hozzászólás Aktív témák
- Kész rémálom lesz Linuxot használni jövőre az USA egyes államaiban
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Linux kezdőknek
- Házimozi belépő szinten
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Elektromos autók - motorok
- Nintendo Switch 2
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A16 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bontatlan Kingston 32GB (16GBx2) DDR4 3200MHz KCP432ND8/16 (Beszámítás)
- ZOTAC GAMING GeForce GTX 1660 SUPER 6GB
- LENOVO ThinkPad T14 Gen 2i - i7-1165G7, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Sigma 28-105mm f/2.8 ART - DG DN (Sony E)
- HIBÁTLAN iPhone 14 Plus 128GB Yellow -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4472
- Dobozos! Xbox Series X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Csere-Beszámítás! Apple Macbook Pro 2013 vége! 512GB SSD, I7, 16GB DDR3, Intel Iris Pro! Olvass!
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest