Új hozzászólás Aktív témák
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz
Howkeddlee
üzenetére
A cimborámnak anno ezt gariba cserélték.
Kapott egy full újat , a masikat vissza kellett küldenie.Nálam szerencsére nem hallható és szintén van ki/be kapcsoló.
-
WhiteWalker
nagyúr
Milyen csavarokkal lehet rögziteni falra a szatelit (5db) sugárzókat?
-
WhiteWalker
nagyúr
kis segítség kellen

volna ez a z 5500-as szettem, 2 és fél éve kaptam karácsony körül...nah már most kb 2 hónapja a SUB láda elkezdett érdekes cicergő hangot adni...télen a vonatoknál a felső vezeték pattogásához tudnám hasonlítani.. most hívtam a supportot, bediktáltam a kért hangfal szett azonosító számot ,azt mondták, hogy nem tudnak segiteni,sem javítattni mert szervizük nincs, a garancia is lejárt,ráadásul a garancia levél és a számla sem nálam van mivel ajándékba kaptam...
, felajánlottak 50%-os kedvezményt, amit levásárolhatok náluk...ami érdekelne az a Z906...de ahhoz el kéne adnom ezt a szettet + rákéne némi aprót fizetnem..vagy meg javítattni-megnézetni a SUB ládát...ezzel lehetne valamit kezdeni? 
-
WhiteWalker
nagyúr
Sok kérdezés, olvasás és tesztelés után úgy döntöttem hogy nem veszek most xonar-t,majd később.Egyenlőre analógon tökéletesen működnek 5.1-ben a játékok,filmezésre pedig meghagyom az optikai kábelt...Köszönöm mindenkinek aki segitet!

-
WhiteWalker
nagyúr
válasz
Diplomata
üzenetére
nem vagyok morcos,sőt köszönöm hogy segítesz
, nézegettem karit de nagyon nincs olcsóbb,esetleg használtként.Ezt a kártyát dicsérik sok hely és még megfizethető áron van...
Most belegondolok hogy az optikai kábel került a hangkártya felébe cirka....
Én kis laikus gondoltam megveszem a logitechet mellé a kábel oszt jó lesz, most így belemerülve a témába van a "Hűűű vazzeg"
-
WhiteWalker
nagyúr
köszi, érthető volt
,csak én azon csodálkoztam,hogy először optikait dugtam rá és a touch padban be van kapcsolva az a funkció hogy mutassa a bejövő jelet és mindig stereoban szólt, amint kicseréltem a gyári csatira jack,azonnal 5.1-re váltott nem kellett semmit sem állítani az alaplap szoftverében,csak a touch padban kellett direct opcióra váltani,leginkább játéknál volt érezhető a különbség,mivel nekem játékhoz kell a cucc.Ha vennék egy hangkártyát (asus xonar) akkor annak a szoftverében tudok e olyat állítani hogy 5.1 legyen a kimenő jel ha optikait dugnék rá? Mert ha már megvettem az optikai kábelt "olcsóért" nem szeretném ha ott porosodna a szekrényben 
-
WhiteWalker
nagyúr
hali!
Írtam a hangkártyás fórumban is és ide is irok, az a helyzet,hogy vettem egy L z5500-ast és hozzá kapásból egy optikai kábelt is.Rádugtam az alaplapi integrált hangkivezetésre asrock alaplap
és csak sztereóba szólt,persze a Touch padon tudtam állítani hogy stereo x2 stb,de nem volt olyan térhatás...Az alaplapi driverbe meg szinte semmit sem lehetett állítani...Aztán kipróbáltam a gyári jack dugókat,ezen már minden okés,jön az 5.1 rendesen,kristálytisztán szól és az alaplapi driverben tudtam állítani a hangszórókon,távolság,hangerő stb...
Nem értem ezt a "jelenséget" , én azt hittem hogy optikai kábellel mekkora királyság lesz,aztán mégsem...Még tervezek mellé egy asus xonar hangkarit is venni,de most hogy is érdemes megvenni hogy az analóg jelen is szépen szól?
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Battlefield 6
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Apple iPhone 17 - alap
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen program, ami...?
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%-3hó gari!
- Akció!!! Sosemhasznált! HP OmniBook 5 i7-1355U 16GB 512GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- Részletfizetés. BankMentes. Kamatmentes. Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - PIROS 3 év garancia!
- 274 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AY Universal USB-C Dock
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

, felajánlottak 50%-os kedvezményt, amit levásárolhatok náluk...ami érdekelne az a Z906...de ahhoz el kéne adnom ezt a szettet + rákéne némi aprót fizetnem..vagy meg javítattni-megnézetni a SUB ládát...ezzel lehetne valamit kezdeni? 
a km playert azt filmnézésre használom , zenére pedig a jet audio-t

jobban szól analógon a xonar mint optikán?