Új hozzászólás Aktív témák
-
adamsX
aktív tag
Sziasztok.
Jelenleg van egy Logitech Z5500-am. Mostanában csinál olyat, hogy amikor hirtelen elindítom a zenét egymás után többször akkor megáll semmi reakció és kikapcsol. Optikai kábellel van összekötve a géppel. Jah és alaplapi a hangkártyával működtetem. Mi lehet a probléma? Szoftveres vagy hardveres?
-
adamsX
aktív tag
Hellosztok
Nah megjött a hangkártya, mit is mondjak ég és föld. Annyit akartam kérdezni, hogy van az audio consol és ott a beállításoknál lőjek ki mindent pl.: eax effect, x-fi cmss -3D, x-fi crystalizer? vagy valami kell belőle?
-
adamsX
aktív tag
hellosztok
akkor most elég lesz egy creative x-fi xtreme gamer hangkártyát, hozzá egy toslink kábelt. és akkor meg van oldva a digitális összekötés? vagy még kell valami hozzá?
-
adamsX
aktív tag
Helosztok.
Coax kábellel akarom összekötni a cuccot a géppel. Csak most milyen típusú kábelt kell venni, meg hogy milyen legyen a 2 vége a kábelnek? Ha lehetne képeket mutasson már, de jó a webshop is, legalább meg tudom rendelni.
-
adamsX
aktív tag
válasz
Kis zöld izé
üzenetére
thnks, de azóta nem nyomatom maxon, csak 1-2x teszteltem.
-
adamsX
aktív tag
Nah végre megjött, mit mondjak. Iszonyat jó....
Csak ajánlani tudom. De el kell hozzá egy normális hangkártya. Aki ilyenek gondolkozik az ne habozzon. Koliba lakok, csutkán hallatszik jól 100-200 méteres körzetben. Egész parkolóba tisztán lehet hallani. Szóval nálam nyert. -
adamsX
aktív tag
Egy gyors kérdés, ezt a hangcuccot be kell járatni vagy lehet egyből csutkázni mindent?
-
adamsX
aktív tag
válasz
Kis zöld izé
üzenetére
nem vagyok a témában, csak szeretem a jó cuccokat. most mi a különbség a kettő között?
miért rosszabb az rca mint a csíptetős között. egyébként ezelőtt egy z-2300 am volt és az is jó szólt, remélem ettől csak jobb lesz. -
adamsX
aktív tag
Hellosztok.
megrendeltem ezt a cuccot, és annyit akartam kérdezni, hogy most a sub hátulján kábelt kell csiptetni vagy rca-t kell használni? Most melyik a jobb?
Új hozzászólás Aktív témák
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 Fe
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- CÉGEK FIGYELEM!! iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - 27% ÁFA-S SZÁMLA Kártyafüggetlen, 100% Akksi
- Kihagyhatatlan ajánlat! Lenovo ThinkPad P14s Gen 5 Ultra 7 165H (vPro) 32gb DDR5 ram RTX500 ADA 3K
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest