Új hozzászólás Aktív témák
-
manutdzoli
senior tag
Sziasztok!Meg tudjátok mondani,hogy a Surround Delay mit tesz a rendszerrel ha 0-ról +-ra teszem?Mi a feladata?
-
manutdzoli
senior tag
válasz
Turbolada II
üzenetére
Remélem
Azt mondták 2-3hét mire megkapom. -
manutdzoli
senior tag
Sajnos visszakellett küldenem a szettemet,mert a center hangszóró sistergett,meg mintha ott akart volna jönni a mély
Még van rá 8hónap garancia.PID747-es széria.Remélem kicserélik. -
manutdzoli
senior tag
Sziasztok!Milyen biztosíték való a Z-5500-ba?
-
manutdzoli
senior tag
válasz
manutdzoli
üzenetére
???
-
manutdzoli
senior tag
Sziasztok!
Van 1 Z-5500-om,most fogok venni egy Popcorn lejátszót,és egy tv-t.A popcorn támogatja a TrueHD-t,szóval ha összekötöm őket,akkor a Z-5500-ból hallani fogok TrueHD hangot? -
manutdzoli
senior tag
Sziasztok!
Az ST-n hogy\mennyire érdemes állítani a Subwoofer,Surround,Center szinteket?
Még egy kérdés:Elől falra vannak szerelve a hangszórók,a két stereo hangszórónak vízszintesen egy síkba kell lennie a centerrel?Vagy egy kicsit alatta?Hogy lehet a legjobb minőséget elérni? -
manutdzoli
senior tag
Sziasztok!Tudom hogy nem ide tartozik a téma,de máshol nem válaszolnak rá.Szóval,nekem is Z-5500-om van+X-FI Fatal1ty Platinum Champion;egy problémám van,az hogy a Gears of War nem akar 5.1-ben menni.Nem tudjátok miért?Más játékok mennek 5.1-ben(pl:Grid,Tomb Raider-Underworld,Motogp08,CODWAW stb.),de ez sehogy sem akar.Nektek hogyvan beállítva játékra a rendszer?
-
manutdzoli
senior tag
válasz
VictorHUN
üzenetére
De ha bekapcsolom a x-fi cms 3d-t,akkor nem 5.1-be fogja nyomatni sztem.Mert én úgy akarom.Az Enalbe EAX Effects mit takar?Mi változik ha bekapcsolom?
A REC-nél melyiket érdemes állítani?Ilyenek vannak
hat U Hear,Digital-In,Microphone,Auxiliary,SPDIF-In,Line-In.Ezek mire valók?
A csúszkáknál nekem a MIDI Synth és a Microphone van bekapcsolva,a Line-in és az Auxiliary tiltva van. -
manutdzoli
senior tag
Sziasztok!
Z-5500-am van,X-Fi Fatality Platinum Champion kártyával,tudna nekem valaki mondani egy game mode beállítást?A legjobb hanghatást akarom elérni játék alatt,de nem értek egy pár beállítást,mint pl: REC vagy SVM,vagy a Mixernél melyik csúszkát kell használni.
Szóval aki ért az ilyenekhez annak megköszönném ha segítene! -
manutdzoli
senior tag
Sziasztok!
Tegnap filmnézés közben elkezdett kicsit sercegni a Z-5500
Nem egyfolytába,kb.3percenként.Miért lehet ez?Előtte nem volt még ilyen. -
manutdzoli
senior tag
A Soundtouch csak a dts és a dolby digital hangot tudja kiírni?
Ezeket a hangokat hogy írja ki?
TrueHD 5.1~1,7 Mbps
English PCM 5.1 Surround
English DTS-HD MA 5.1 Surround
Ezeket is tudja kezelni? -
manutdzoli
senior tag
Újratettem a vistát,és mostmár kiírja hogy dd vagy dts
Hihetetlen -
manutdzoli
senior tag
válasz
manutdzoli
üzenetére
Átraktam As Is-re,de továbbra semmi hang

-
manutdzoli
senior tag
Sikerült működésre bírni.Itt vannak a beállításaim:1 2 3 4 5 6
Ezekkel a beállításokkal se akarja optikain kiírni hogy dd vagy dts.Powerdvd-ben ha spdif-re rakom mostmár nem rakja vissza automatikusan 2speakerre
Viszont egy hangot nem ad ki a film
HA tud valaki valamit segíteni a beállításokban megköszönném,mert kifogytam az ötletekből 
-
manutdzoli
senior tag
Újraraktam a creative drivereket,arról a cd-ről amit adtak a hangkarihoz.És nem akarnak működni
Ezt írja ki:Some components are not found.Please reinstall the application.Már újraraktam ezek után 2-szer és még mindig ugyanezt írja ki
Mit csináljak? -
manutdzoli
senior tag
válasz
manutdzoli
üzenetére
????????
-
manutdzoli
senior tag
Na működik a Z-5500,biztosítékcsere megoldotta a problémát
Eddig kiírta optikain hogy dd vagy dts,de most nem.Nem tudom miért
Powerdvd-be beállítatom a hangnál hogy Use SPDIF,benyomok egy filmet,és magától visszarakja 2 speaker-re.Állandóan.Nem tudjátok miért? -
manutdzoli
senior tag
válasz
Kis zöld izé
üzenetére
Lehet a biztosíték a baja,mert már kihúzgáltam minden zsinórt,vezetéket,konektorból,elosztóból de semmi változás

-
manutdzoli
senior tag
Nem tudjátok miért nem akar bekapcsolni a SoundTouch?Tegnap este még minden jó volt,ma hazajöttem és nem világot pirosan a bekapcsoló gomb,pedig hozzá se nyúltam a kábelekhez
Valaki tapasztalt hasonló problémát? -
manutdzoli
senior tag
Nem tudja valaki,hogy ha hd filmet játszok le ki kell írnia az ST-nek hogy DD vagy DTS(optikai kábel mellett)?Mert nekem nem ír ki semmit.
-
manutdzoli
senior tag
válasz
Kis zöld izé
üzenetére
Engem is érdekelne az összefoglaló.
Egyébként sikerült megcsinálni hogy optikai kábel alatt kiírja hogy digital vagy dts
Optikaival tényleg szebben szól,a mély sokkal tisztább lett. Viszont ha zenét hallgatok nem ki semmit csak hogy pl2 music. -
manutdzoli
senior tag
válasz
Kis zöld izé
üzenetére
Hoppá,lehet az interrált hangkari a baj,mert nincs letiltva a realtek a biosban.Na utánanézek
-
manutdzoli
senior tag
Nekem csak akkor írja ki hogy No Digital Data,amikor a Creative audio consolba,SPDIF I\O menüpont alatt az SPDIF input settingset átállítotam Defaultról SPDIF ByBass-ra.De ilyenkor se ír ki semmit az ST-n,pl:film közbe dd vagy dts,marad no digital data-n,és egy hangot nem ad
Lehet csak az én gépemnél van ez.Pedig AC3 filter bevan állítva.
Creative Console Launcher-be kell még valamit álíítani a Flexijack modon kívül?Ja,és Entertainment módban vagyok a Console Launcherbe. -
manutdzoli
senior tag
válasz
Kis zöld izé
üzenetére
6 speakeren tökéletesen megy,miután átraktuk Use Spdif-re,egy hang nem jött a cuccból

-
manutdzoli
senior tag
Hangkártya: Creative X-FI Fatal1ty Platinum Champion
AC3 Filterben a SPDIF Passtrought Ac3,dts,mpeg audip,mind3 bevan jelölve,powerdvd-configuration-audio-speaker environment Use SPDIF-re állítva,ekkor ourput mod-ot nem lehet választani.
Nem tudom hol kellene még álltást végezni
-
manutdzoli
senior tag
Vista 32bit alatt használom.Kell hozzá valami vista illesztőprogram?
-
manutdzoli
senior tag
Na újra itt vok.Próbáltuk Cleinor fórumtárssal beállítani a Z-5500-at,meg a hangkarit úgy hogy optikai kábelen 6 csatornás legyen.Mert ugyebár Direct-nél van olyan hogy 6ch,de optikainál sehogyse akart összejönni.Ha már ilyen rendszerem van,nem akarok Pl2 Movie-ba filmet nézni.Szóval,próbáltunk mindent,spdif bekapcsolás de semmi.Nem ad hangot film alatt.Akinek ilyen hangkarija van és aki ért hozzá segíthetne please!

AC3 filter-be is szinte mindent átnéztünk. -
manutdzoli
senior tag
válasz
manutdzoli
üzenetére
Ja,és még egy kérdés:A HD filmek azok mkv formátumba vannak ha jól tudom.Power dvd-vel hogy tudom lejátszani?Mert eddig még nem sikerült.Meg power dvd-be hol találom az Spdif-et?Configurationba végignéztem mindent de nem találtam sehol.
-
-
manutdzoli
senior tag
válasz
Cleinor
üzenetére
Kössz az infókat.
Még egy kérdés:Van olyan effect hogy PL2 Movie meg Music,az a 2.0-ás hangot alakítja át 5.1-é?Meg az a 6 ch Direct,az a 6csatornás ha jól tudom,én film közbe nagyon jól szól.Optikainál meg nincs 6csatornás
Meg sztem a hangkártyán is múlik hogy recseg vagy nem. -
manutdzoli
senior tag
Nálatok az optikai kábellel jobban szól a cuccos?Nézegettem,hallgattam mi a különbség a Direct és az Optikai között,és sztem a Direct az jobban szól.Meg az optikainál nincs odaírva hogy 96-24.DTS filmnél a soundtouch-on nincs sehol odaírva hogy dts,se direct,se optikai szálon.Koax és optikai között mi a különbség?
-
manutdzoli
senior tag
Ma sikerült teljesen összeszerelnem a Z-5500-at,hangkártya mellé egy Creative labs SB X-Fi Platinum Fatal1ty champion.Optikai kábelt vettem mellé,és arról kenem.Háát,mit is mondjak,az X-530 ehhez képest semmi
Úgy szól hogy remeg a szoba.Brutális.Nem hittem volna hogy ilyen kemény.Játék alatt ti milyen effect-et használtok? -
manutdzoli
senior tag
Ma megjött a Z-5500-asom
,a mai nap folyamán jön a hangkártya is(Creative labs SB X-Fi Platinum Fatal1ty champion).Most összeraktam a hangrendszert,tesztbe szól az összes hangszóró,de zene és film közben nincs mély.Mi lehet az oka?
Ja,és még egy kérdés
ptikai vagy koax kábelt kell venni hogy "teljesértékű" legyen a Z-5500? -
manutdzoli
senior tag
válasz
Kis zöld izé
üzenetére
Majd látom.Ki akarom használni a Z-5500-at,és hamár egy ilyen kemény hangfalrendszert veszek,ahhoz egy kemény hangkari kell.nem tudom mennyire erős a Gamer kártya.
-
manutdzoli
senior tag
-
manutdzoli
senior tag
Közben olvasom a topikot,és látom mindenki optikai\koax kábellel van elfoglalva.
Nekem a Z-5500 mellett egy Creative labs SB X-Fi Platinum Fatal1ty champion hangkari lesz.Nekem is kell még hozzá venni valamilyen kábelt?Azért kell a kábel hogy DTS-be is lehessen hallgatni a filmeket?Belekavarodtam
-
manutdzoli
senior tag
válasz
Kis zöld izé
üzenetére

-
manutdzoli
senior tag
Jövőhéten veszem meg a Z-5500-as hangfalszettemet,és olvasgatom itt hogy sokan túlfeszültségvédőt raknak be.Jobban szól tőle a cucc?Mert ha igen,akkor egyszerre veszek egy olyat is.Tudtok ajánlani valamit?Nem nagyon vagyok jártas a túlfeszültségvédőkben.
-
manutdzoli
senior tag
Ez a hangkártya megfelelne a Z-5500 alá?Creative labs SB X-Fi Platinum Fatal1ty champion

-
manutdzoli
senior tag
Egy ilyen hangfalat néztem ki magamnak.Nagyon tetszik,most van pénzem is,így rászánom magam hogy vegyek egyet.Most X-530-asom van,az is jó,megvagyok vele elégedve,de gondolom egy "kicsivel"jobb a Z-5500.
Még egy kérdés,nem tudom milyen hangkari van a gépemben
,hol tudom megnézni?Everest?
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung kuponkunyeráló
- Kész rémálom lesz Linuxot használni jövőre az USA egyes államaiban
- PlayStation 5
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Minigép vagy NAS? Mindkettő!
- Szintet lépett "lopakodó" alaplap készül a Colorful műhelyében
- AMD FX
- Elektromos autók - motorok
- OLED monitor topic
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- További aktív témák...
- LIDL akkumulátor és generátor teszter
- HP üzleti laptopok Elitebook, Probook 4-12. gen gar.
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3565
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte G1.Sniper Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Azt mondták 2-3hét mire megkapom.
Még van rá 8hónap garancia.PID747-es széria.Remélem kicserélik.

Fél hangérő után már mozogtak a dobozok a szekrény tetején,volt amikor le is estek.Az ablakokról inkább nem beszélek 
hat U Hear,Digital-In,Microphone,Auxiliary,SPDIF-In,Line-In.Ezek mire valók?

Úgy szól hogy remeg a szoba.Brutális.Nem hittem volna hogy ilyen kemény.Játék alatt ti milyen effect-et használtok?
ptikai vagy koax kábelt kell venni hogy "teljesértékű" legyen a Z-5500?

,hol tudom megnézni?Everest?