Aktív témák
-
steve1207_
csendes tag
Senki sem hallott róla?
Működés közben hallotta vki?
Azé' még mindig köszi az eddigi hozzászólásokat :) -
steve1207_
csendes tag
Ja még valami.
Olvastam, hogy a mély és a center nem müxik rendesen, vagyis néhány hangkártyánál pl SB Live5.1-nél meg kell fordítani a centert/mélyet hogy normálisan szóljon a center és a mély.
Igaz ez?
Ilyen tapasztalata van vkinek
Köszi még1x -
steve1207_
csendes tag
Hi all!
Valaki tudna több mindent mondani erről a hangfalrendszerről?
Kb hány wattosak a hangszórók és a mélynyomó?
Milyen a hangja?
Meg ha van vkinek véleménye (az edigieken kívül) örömmel venné ha megosztaná velem.
Előre is köszi mindenki -
Dirtyz
őstag
válasz
Krisz@1975
üzenetére
Hali!
Nekem ilyen van, és egész jól műxik. Csak a mélynyomó eredeti, a többit kicseréltem. Genius 5.1-el használom, nincs ilyen hibám. Viszont a hangkarin van egy jumper amivel érdemes próbálkozni. -
Krisz@1975
tag

Erre gondoltam -
Krisz@1975
tag
Na van már valakinek ilyen?

Az öcsémmel most vettünk 1 ilyet,de a center és a mély müködése nem 1értelmű!?
konkrét gondom vele a következő,Creative 5.1 kártyával bekötve 2hangszórós modban megy a sub. 5.1 módban viszont nem!Nem tudtam rá jönni mi a gebasz!!
Ha tudtok tapasztalatokat légyszi írjatok. -
Dragon
tag
válasz
Kovacsugynok
üzenetére
No annyit az Alphasonicról, hogy azt mondta legközelebb március közepén lesz hangfal... Ezért sajnos nem tudtam hozni. De majd ha tudok, megírom az érdekességeket.
-
Kovacsugynok
csendes tag
A chip magazinban volt róla cikk, jókat írtak róla, meg egy igen olcsó árat írtak hozzá, amiért persze sehol nem kapod meg, mert az a nagyker ár. Ráadásul a forgalmazó vmi alphasonic ha jól emlékszem csak kereskedőket szolgál ki és nem túl sokat hozat be belőle. Azért érdekelne, mert külön van az erősítője, tehát nagyobb hangszórókat is ráköthetsz.
-
Dragon
tag
Az lenne a kérdésem, hogy mit hallottatok róla? Jó ez? Rendesen műxik vagy csak megyeget...
Aktív témák
- Örömkönnyek és üres kezek a TriFold startjánál
- DOOM - The Dark Ages
- LEGO klub
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- World of Tanks - MMO
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB 99% Akku! Újszerű,Dobozos,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A56 5G 8/256GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- Logitech g920+ váltó
- Kingston HyperX KHX8500D2BK2/4G DDR2-1066 MHz CL5 2 x 2 GB Kit
- Bontatlan Oriflame Love Potion parfüm eladó
- Ritkaság! 17" Dell XPS 9720 - i7 12th gen 27% Áfás
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD ASUS ROG STRIX RTX 3070Ti 8GB Zalman Z1 PLUS 750W
- LG 65B3 -65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- HP EliteBook 840 G9 i7-1265U 16GB 512GB 14" FHD+ 1 év teljeskörű garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest