Aktív témák
-
steve1207_
csendes tag
Senki sem hallott róla?
Működés közben hallotta vki?
Azé' még mindig köszi az eddigi hozzászólásokat :) -
steve1207_
csendes tag
Ja még valami.
Olvastam, hogy a mély és a center nem müxik rendesen, vagyis néhány hangkártyánál pl SB Live5.1-nél meg kell fordítani a centert/mélyet hogy normálisan szóljon a center és a mély.
Igaz ez?
Ilyen tapasztalata van vkinek
Köszi még1x -
steve1207_
csendes tag
Hi all!
Valaki tudna több mindent mondani erről a hangfalrendszerről?
Kb hány wattosak a hangszórók és a mélynyomó?
Milyen a hangja?
Meg ha van vkinek véleménye (az edigieken kívül) örömmel venné ha megosztaná velem.
Előre is köszi mindenki -
Dirtyz
őstag
válasz
Krisz@1975 #4 üzenetére
Hali!
Nekem ilyen van, és egész jól műxik. Csak a mélynyomó eredeti, a többit kicseréltem. Genius 5.1-el használom, nincs ilyen hibám. Viszont a hangkarin van egy jumper amivel érdemes próbálkozni. -
Krisz@1975
tag
Erre gondoltam -
Krisz@1975
tag
Na van már valakinek ilyen?
Az öcsémmel most vettünk 1 ilyet,de a center és a mély müködése nem 1értelmű!?
konkrét gondom vele a következő,Creative 5.1 kártyával bekötve 2hangszórós modban megy a sub. 5.1 módban viszont nem!Nem tudtam rá jönni mi a gebasz!!
Ha tudtok tapasztalatokat légyszi írjatok. -
Dragon
tag
válasz
Kovacsugynok #2 üzenetére
No annyit az Alphasonicról, hogy azt mondta legközelebb március közepén lesz hangfal... Ezért sajnos nem tudtam hozni. De majd ha tudok, megírom az érdekességeket.
-
Kovacsugynok
csendes tag
A chip magazinban volt róla cikk, jókat írtak róla, meg egy igen olcsó árat írtak hozzá, amiért persze sehol nem kapod meg, mert az a nagyker ár. Ráadásul a forgalmazó vmi alphasonic ha jól emlékszem csak kereskedőket szolgál ki és nem túl sokat hozat be belőle. Azért érdekelne, mert külön van az erősítője, tehát nagyobb hangszórókat is ráköthetsz.
-
Dragon
tag
Az lenne a kérdésem, hogy mit hallottatok róla? Jó ez? Rendesen műxik vagy csak megyeget...
Aktív témák
- Xbox Wireless Controller - Robot White (2020) 2026.08. 25.
- iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB blue titanium kék titán független Apple ajándék tok
- ASUS TUF F15 FX506 - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 32GB - 1TB - RTX 3050 Ti - Win11 - MAGYAR
- Asztali PC , R7 8700F , RTX 3080 , 32GB DDR5 , 512GB NVME , 1TB HDD
- 145 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Apple iPhone 14 Pro / Gyárifüggetlen / 128GB / 12Hó Garancia / 88% akku
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2137
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U904 - i5-4G I 10GB I 256SSD I 14" QHD+ I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest