PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
DigiMuki
csendes tag
Sziasztok! Lenne egy égető problémám! fent említett webkamerámat egyszerűen nem tudom munkára bírni! Elvileg Plug and Play az eszköz! Ezért nem értem, hogy mi lehet a gond! Bedugom USB-be, a Win az elején fel is ismeri, de aztán valami olyasmit ír ki, hogy nem telepíthető, mert " A Kért szakasz nem található az INF fájlban"!
Teljesen nem értem a dolgot! Légyszi ha valaki tud valamilyen tanácsot adni, nagyon megköszönném!

Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Eladó 4 db SATO M84Pro-2 ipari címkenyomtató (305 dpi).
- Adatgyűjtők, vonalkódolvasók akciós árakon! 500.000 Ft egyben az egész 18 mill. helyett
- Bontatlan Epson 101 festékpatron csomag eladó!
- Canon ImagePROGRAF TM-200 és Canon iPF670 PLOTTEREK (A/1 Plakátnyomtatók)
- Retro HP ScanJet 4p + Adaptec SCSI PCI kártya
Üzleti előfizetők hirdetései
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600X / GTX 1080Ti 11GB / 16GB DDR4 / 512 Nvme SSD
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4441, 100% Akksi
- ASUS ROG Strix OLED XG32UCWMG /32",4K TrueBlack Glossy, Dual mode,G-Sync/ új, 3év IPon gar
- Kingston hyperX fury 8GB 2400mhz
- Gamer PC AMD Ryzen 3500X/16GB DDR4 /Nvidia 1650 4 GB/256 GB SSD + 1 TB HDD 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Sziasztok! Lenne egy égető problémám! fent említett webkamerámat egyszerűen nem tudom munkára bírni! Elvileg Plug and Play az eszköz! Ezért nem értem, hogy mi lehet a gond! Bedugom USB-be, a Win az elején fel is ismeri, de aztán valami olyasmit ír ki, hogy nem telepíthető, mert " A Kért szakasz nem található az INF fájlban"!