PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
DigiMuki
csendes tag
Sziasztok! Lenne egy égető problémám! fent említett webkamerámat egyszerűen nem tudom munkára bírni! Elvileg Plug and Play az eszköz! Ezért nem értem, hogy mi lehet a gond! Bedugom USB-be, a Win az elején fel is ismeri, de aztán valami olyasmit ír ki, hogy nem telepíthető, mert " A Kért szakasz nem található az INF fájlban"!
Teljesen nem értem a dolgot! Légyszi ha valaki tud valamilyen tanácsot adni, nagyon megköszönném!

Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Retro HP ScanJet 4p + Adaptec SCSI PCI kártya
- Nyomtatók, Tonerek HP, Epson, Canon
- 337 Eladó keveset használt Xerox Versalink B7030 a képek szerinti állapotban új tonerrel
- Eladó új, bontatlan sosem használt dobozos Canon Pixma TS3751i, fehér tintasugaras 3in1 nyomtató
- EPSON WorkForce ES-580WII profi szkenner
Üzleti előfizetők hirdetései
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- INTEL Core i7-13700F 3.40GHz LGA-1700 (30M Cache, up to 5.20 GHz) OEM CPU!
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R5 5 2600 8GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB ZALMAN T3 Plus Deepcool 400W
- LG 32MR50C-B VA Monitor! 1920x1080 / 100Hz / 5ms / FreeSync
- Xbox One / Xbox Series játékok
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Sziasztok! Lenne egy égető problémám! fent említett webkamerámat egyszerűen nem tudom munkára bírni! Elvileg Plug and Play az eszköz! Ezért nem értem, hogy mi lehet a gond! Bedugom USB-be, a Win az elején fel is ismeri, de aztán valami olyasmit ír ki, hogy nem telepíthető, mert " A Kért szakasz nem található az INF fájlban"!