Új hozzászólás Aktív témák

  • parandroid

    nagyúr

    válasz biga #33628 üzenetére

    Ha olyan erővel ütközöl vele, hogy megöljön, akkor már úgysem lett volna esélyed kikerülni, mert ahhoz olyan erejű ütközés kell, hogy az állat bejusson a kocsiba, ami feltételezi azt, hogy az utolsó pillanatban észlelted, ezért jelentős sebességgel történik az affér.

    Kétszer ütöttem el őzet (vagy szarvast, tudomisén), mindkét alkalommal az utolsó pillanatban, de még időben történt észlelésnek, és ennek kapcsán egy jókora vészfékezésnek köszönhetően megúsztam külsérelmi nyom nélkül (na jó, egyiknél leugrott a vontatószem, a másik összegyűrte kicsit a rendszámot), és az állat is elszaladt. Igaz, egyik sem volt különösebben nagy példány, nyilván ez is számít, már csak azért is, mert az autó eleje lökte meg őket, és nem kerültek fel a motorháztetőre. Nem magamat fényezem, disznó szerencsém volt, nemcsak ezen két alkalommal, hanem úgy általában is, mert nyilván vannak elkerülhetetlen ütközések is, de nyilván lehetett volna nagyobb is a baj, ha az ember kevésbé körültekintően közlekedik.

    Nyilván arra, ami kollégámmal történt, hogy teljes erőből oldalba kapja a Corsát egy útmenti bozótosból érkező vaddisznó, összetörve a teljes jobboldalát (ajtó, első sárvédő, lámpa, a jobb elejét oldalról teljesen lebontotta), és átlöki a túloldali árokba, majd, mint aki jól végezte dolgát, továbbáll, na arra nemigen van ellenszer.

    p

    I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.

Új hozzászólás Aktív témák