Új hozzászólás Aktív témák

  • Zewa

    senior tag

    válasz Csaby25 #106006 üzenetére

    Ezért ajánlottam az 1.9TDI-t. Adagolós technika, legendásan megbízható motorok. Persze sok szemetet hoznak be kicsit országunkba de ha többet kipróbálsz látod majd a különbségeket. Ahol szép állapotban van a bódé és a beltér, nem füstöl, csörög, zörög a motor az már bőven megér egy átnézetést.
    Létezik belőle 90 és 110 lóerős verzió, a leglényegesebb különbség hogy utóbbin változó geometriás turbó van de ugyanúgy megbízható darab.

    Te a PDTDI-re gondolsz azaz pumpe düse ami a rossz híre ellenére nem rossz konstrukció. Igen, az elején voltak gondok a PD elemekkel és drágák voltak (volt olyan hogy a Tesco parkolóba fényes nappal bontották/lopták ki a kocsiból) de mára egészen lement az áruk és amelyikben már cserélték, abban tartósabb a PD-elem. Ettől függetlenül maradnék a sima TDI-nél a helyedben.

    Borát azért írtam mert szerintem egy jó autó de nincs annyira felkapva mint a Golf vagy a Passat így VW szinten elég normális árakon mozog és még hely is van benne.

    Audi A4 2000 előtt elég kicsi, főleg a hátsó üléssoron és egy normálisabb állapotú példány drága a használt piacon, bár tény hogy rengeteget hoznak be belőle. Az 2000 után (B6) kereten kívül van. A Golf V, A3 mind jó de szerintem őket kifogjátok nőni hamar.

    ps.: Most ugrik be hogy régi Swiftből fogtok átülni. Ez esetben próbáld fel valami szalonban a járgányokat, méret ügyileg (pl babakocsi a csomagtartóba) és ha megfelel akkor hajrá, a fenti típusokra, szeretni fogjátok nagyon, nagy minőségi ugrás lesz!

    [ Szerkesztve ]

    "Táncolni kell, uram, a zene majd csak megjön valahonnan…"

Új hozzászólás Aktív témák