Új hozzászólás Aktív témák

  • DeFranco

    nagyúr

    válasz roberto211 #111168 üzenetére

    Atkell nézni mielőtt veszitek es akk nem érhet meglepetés.

    Igen, ez egy olyan lózung, amit mindig el lehet sütni jó igényesen, de pontosan lószart nem ér a valóságban. 200-ból talán egy ember ért hozzá, és tudja megállapítani, hogy megvételre érdemes-e az autó, másik három ismeri ezt az egyet és el tudja hívni a maradék 196 meg kiszabottul meg van lőve ez ilyen jótanácsokkal.

    Én is meghallgattam, más is meghallgatta, aztán amikor konkrét útmutatás kellene, hogy mit hol ki és hogyan nézzen meg, vagy kellene egy kontakt, szervíz, akármi, akkor meg megy a nagy hümmögés, meg köldöknézegetés, hogy hát izé nézd meg hogy felgyullad-e minden lámpa ha ráadod a gyújtást megööö eee hájómekkenézni na.

    Kétgyerekes egyedülálló anyuka az pont az, aki jómekkenézi majd az autót, ugye? Véletlenül sem az, akit elsőként b.nak át a palánkon úgy ahogy akarnak.

    Ezt nem csak a te mostani hsz-edre írom, de el kellene már felejteni az ilyen lózungokat, mert ez pont csak arra jó, hogy belökjünk valami izét, aztán elégedetten dőljünk hátra, hogy a világ megmenekült. Jomekkenézni...

    Ennyi erővel bármelyik mazdakasztnis pdtdi francia alfát jomekkenézni szhajómekkevenni, nem lehet hibázni. Ennyire ne legyünk már szomszédpistabá.

    Persze, ettől át kell nézni az autót, de ennyiből senki nem lesz előrébb.

Új hozzászólás Aktív témák