Új hozzászólás Aktív témák

  • bitpork

    veterán

    LOGOUT blog (1)

    válasz Kornel #125708 üzenetére

    Ha van benne kettőstömegű, és használtan veszed, akkor semmire nincs biztosítékod. Lehet ugyan szidni ezt a megoldást, de azt is ismerjük el, hogy valóban jó kényelmi faktor.

    (#125705) m3tr0: miért sértenél meg ezzel? Simán más a kategória, de annyival nem rosszabb egy Teddy mint ahogy be van harangozva. Persze több benne a kopó egyedi alkatrész (most pl egy szintező érzékelő kezdett el WD40-ért könyörögni) de egy fiatalabb autóban is egyre több a kis bizbasz. Soha nem felejtem el az ex főnököm hyundai póniját ami egyik nap nem indult. Nagy volt a csodáááákozás, hogy majd 10 évig semmi nem romlott el benne -de tényleg semmi- most meg Mihály lett. Kiderült h egy azaz egy darab elektronika vezérlő doboz van benne, és nem javítható és sok-sok évvel ezelőtt kértek csak az alkatrészért 160k-t. Szóval lehet ugyan megkülönböztetni az rnd faktor mélységét, de véleményem szerint felesleges. Bármi tud nagy költséget generálni.

    (#125709) runner 125: ezt lehet szajkózni, de szimplán nem egyezik az én tapasztalatommal. Persze lehet nyomni a standard szöveget, de én ezt egyszerűen képtelen vagyok komolyan venni, lévén saját tapasztalatom van nagy futású példányokkal.

    [ Szerkesztve ]

    https://hardverapro.hu/apro/audi_q7_hibrid_2016/hsz_1-50.html

Új hozzászólás Aktív témák