Új hozzászólás Aktív témák

  • batai15

    félisten

    válasz focvis #177869 üzenetére

    A döntés abból a szempontból lenne érzelmi alapú hogy azért nagy vágyam egyszer legalább egy új autó is ,amit közösen veszünk meg . Racionális szempontból meg mindent tudna amire szükségünk lehet , megfelelő csomag tér ,van Kraft is , automataváltó, tempomat stb stb illetőleg valszeg az Android autó sem 2 évig lesz még . Maximum számomra innen már csak egy panoráma tető lenne amit kivánhatnék . Idővel meg úgyis kapna majd másik felniklt amivel megint frissülne a külseje.
    Alapvetően az autó cseréim azon alapultak mert kompromisszum volt mindegyik
    Kis suzuki már öreg volt ,fapados . Fehér pugba sok km volt ,az Audi öreg ,sokat evett meg csúnyán meg szívtam vele , ráadásul a pugom jóval okosabb mint az . Mostani meg megint csak az hogy öregszik ,sokat is megyek vele , nem fogja évekig bírni.
    Vagy ha igen sokat kelesz költeni rá , meg amúgy is utána kezdeni elölről hogy keressek megfelelőt ,járjam a szerelőt stb stb itt meg úgy érzem kevesebb lenne a váratlan dolog.
    Szóval valószínűleg meg maradna 10 évig ,főleg mert utána jó eséllyel megint bele tudnék ülni egy új autóba .
    Igazából tök jó a topik visszajelzés,mert élőben beszéltem pár emberrel , és most vagy az irigység vagy nem tudom mi alapján,de szerintük nem jól gondolkodom, de itt is alá lett támasztva hogy jól gondolom .

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák