Új hozzászólás Aktív témák

  • batai15

    félisten

    válasz FoglaltEzis #178367 üzenetére

    Hát 1m körül 407 pug is van 2.0 dizelbe benzinesbe ..
    Ezt neked kell eldönteni hogy meg éri e vagy sem .. bele látni egyikbe sem lehet sajnos , hiába megbízható konstrukciók ezek,ráadásul ezek sem mai autók ,ha megint ilyen 15 évre tervezel akkor pár évest kellene venned .. aza baj a mai autóknál már nem a rozsda adja fel sokszor egy autónak a végső kenetet hanem a sok kisebb élet tartamú alkatrész amik az olcsóbb előállitas , súly könnyítés stb stb végett vannak plusz bonyolult technika az emisszió és egyéb dolgok végett . Szóval én vitatkoznék Qruval mert szerintem nem a kasztni a neuralalgikus pontja már egy autó élet tartamának .
    1m körül veszel autót az nem fog kiszolgálni ilyen hosszú időn keresztül maximum úgy hogy rengeteg költesz rá ami nem feltétlenül éri meg . Ennyi pénzzel inkább olyan 5 évre tervezz akkor még teljesen jók az említett autók is.
    Mk2 fokát mondanám 1.6 benzinesbe a 101 lovas valóban jó konstrukció , még fogyasztás is so so . Pot mutterék újonnan vették igaz 180 e van csak benne ,többször meg járták már olaszt is , minimálisan kelett rá költeni ,inkább csak a kasznira azt is mert ők voltak hibásak .

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák