Új hozzászólás Aktív témák

  • Doki16

    addikt

    válasz batai15 #178391 üzenetére

    Ne vegyél Aurist. Nincs belőle keveset futott. Dízel helyett használták mindenhol nyugaton. Ami magánkézbe volt és másodautónak annak meg nagyon komolyan megkérik az árát. Amúgy meg hülyén hangzik, de egy Prius/Auris HSD 200e km semmit nem jelent. Ha bele meg a külseje rendben van ahogy az enyémnél is, akkor a hajtás nagyon egyben van még ennyinél is. Múlt héten mértem be a nagyakksit 180k km után. A 14 block (26cella) közül a legnagyobb eltérés 0,1 V. 0,2 voltig még 100%-nak mondják.

    Ha mégis találsz alacsony futásút 5-6 millió alatt akkor az gyanús, nagyon meg kell vizsgálni.

    Mondjuk kár bármelyik Suzukit egy Executive Aurishoz hasonlítani. Újkori árokhoz képest 5 millió differenciál van ami azért látszik nagyon sok helyen.
    Amúgy tök jó ez a felütés most a Totalcar cikkében. Passatot egy Suzuki áráért? Igen, van annyiért egy ilyen 4 éves kocsi, mint egy új GLX Vitara vagy S-Cross. Ezt kell mérlegelni, hogy melyik éri meg jobban. Mondjuk 180-at futott Passatnál már sok minden ki fog jönni idővel.

    Fogyasztás ha érdekel az Aurisról akkor pontos adatokkal nagyon szívesen megtárgyalom veled privátban. Nem fárasztom itt az embereket vele :D

    A Tyrannosaurus Rex legközelebbi ma is élő rokona: a csirke.

Új hozzászólás Aktív témák