Új hozzászólás Aktív témák

  • macilaci78

    nagyúr

    Sziasztok! Milyen autót vegyek? :)
    1999 B5 Passat kombi utódjaként valamit 2,5 mFt-ig (plusz átírás, alapszerviz).
    A Passat tágassága, praktikuma, csomagtere roló alatt és leborított ülésekkel, a tetősín is hiányozni fog, de ezek közül van, amiben tudok kompromisszumot kötni.

    Férjek el benne (196 cm és 150+ kg), inkább dízel. Évi 10-12k km, ebből 4-6k km autópálya 250 km-es etapokkal, a többi Budapest belterülete 10-20 km-es etapokkal, illetve az agglomeráció.
    Nekem a szedán nem jön be, a hátsó üléssornak is jusson fejtér, feleségem a 3 ajtós bódét vétózta meg. Tehát kombi, ferde hátú, 5 ajtós bódék preferáltak pakolhatóság végett. Egy SUV-ba is hajlandó vagyok beülni.
    Manuális váltó, valamilyen klíma, elektromosan állítható tükrök és ablakok, meg a szokásos ABS, ESP, stb az extralista. Nagyon basic igényeink vannak, tolatóradar nélkül is megvagyunk.

    Olcsón fenntartható, lehetőleg 2010 utáni autó a cél. Nem baj, ha az ismert nagyobb kiadással járó szerviz előtt benne van még 100k km.

    S-Cross, Vitara kicsi, nem elég a fejtér. Kuga-ban elférek viszont, az meglepett.

    Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól! Eladó garzonlakás! Budapest III. ker. Tímár utca, 29 m2, galériás. https://ingatlan.com/34130552

Új hozzászólás Aktív témák