Új hozzászólás Aktív témák

  • Vincent V

    csendes újonc

    Sziasztok!

    A véleményetekre lennék kíváncsi - a szituáció:
    Adott 2 db Skoda Octavia

    a.) 2015 - 1.4 TSI - DSG - 294000 km, végig márkaszervízben szervizelt, céges autó volt, szerkezetileg nagyon egyben van, a belseje sem lelakott (ha ezt valaki visszatekerte volna 150K Km-re azt is elhinném). DSG is szépen váltott, húzott az autó rendesen, futómű is rendben volt, nem voltak különös zörejek, kopogások. Külső sérülések vannak rajta (ajtókon horpadások az anyósoldali kivételével, és jó pár karc körben - de ezzel még együtt tudok élni). Ami nem annyira jött be az a felszereltség, tolatóradar is hiányzott, valamint Android autó sem volt még ebben a példányban.

    Ár: 2.8 mFT

    b.) 2018 - 1.6 CRTDI - DSG - 216000 km , flottás autó végig márkaszervízben kapta a kötelezőket. Belseje szép, 1-2 apróbb karc kívül, DSG is rendben volt. A felszereltsége is tökéletesen megfelelne - Android auto, parkradar, stb.

    Ár: 3.8mFt

    A felhasználás módja: napi 10 km ovijárat BP külvárosban, és havi 2*500 km autópálya.

    Az ovijárat miatt a benzines jobb lenne, de ott a másik oldal is, hogy pályán is használnánk ott pedig jobban érezné magát már a dízel is.

    Az árat, az állapotot és a felhasználás módját tekintve ti melyikkel foglalkoznátok?
    Hagyjam a fenében a többet futott benzinest, és menjek a dízel felé? Az árkülönbözet tetemes, ami a benzines felé billentené a mérleg nyelvét - de ott van a külső állapot, és a felszereltség eltérések is.

    A válaszokat előre is köszi! :)

Új hozzászólás Aktív témák