Új hozzászólás Aktív témák

  • Dicker

    őstag

    Köszönöm a válaszokat! Az alkatrész árakkal tisztában vagyok. Ezért is szabtam meg egy árhatárt, mert az esetleg felmerülő problémákra még számítanék.
    Az A6 árával is tisztában vagyok, és mindenképpen átvizsgáltatnám mielőtt odaérek, mindig egy autószerelő brigáddal mentem autót vásárolni. Most se lesz másképp, ha hiba van, akkor továbbállunk.
    Egyébként ez azért annyi, amennyi, amiért sok 30-40 milliós lakás is 6-10 millióért kel el. Nem véletlen keltette fel az érdeklődésemet. Mivel ennyiért normális állapotban ez az egyetlen, amit láttam.
    De még gondolkozok ezen az ár témán, ha ez nem jönne be, hogy mennyi legyen a vége. Nagyon sosem szerettem 3-3.5-nél többet autókra költeni, mert úgyis 1-2 év és a felét sem érik.
    Most lehet, hogy átlépem, mert tervezem az itthoni autókból egy kicsit kevesebbet csinálni, mert sok vas felgyülemlett már. (Jeep Cherokee, Astra G, Astra F, Omega C, Toyota Hilux, na meg egy UAZ :DDD ) Na ezeket akarom megfelezni...

    Ebből a legújabb szerzemény a Toyota. Az árát el sem mondom, mert kinevetnétek az eladót. De nagyjából fél áron volt, ha nem kevesebb. A Jeep és UAZ helyett. Ezekből talán a Jeep-et lesz a legnehezebb eladni. Bár, ha nem megy el gyorsan az sem gond. Télre még jól jöhet, vagy nehéz terepeken. Igaz a fogyasztása kevésbé barátságos olyankor.

    Most az Astra - Omega páros cseréje jön. Utóbbit a feleségem használja, mert neki az automata váltó a fontos.. Sajnos ezzel meg is nehezíti a dolgomat a cserénél, mert neki a kedvencét, egy Volkswagen New Beetle-t (1.9) gondoltam majd valamikor szerezni, de abban automata váltóval szereltet találni. Hát majdhogynem művészet. Van persze, de úgy országos szinten 2, és nem igen van választási lehetőségem.

    A Skoda, és Audi helyett más javaslat nincs is? Árban 3.5 alatt gondoltam egyenlőre.

    Egyébként mi a vélemény a matt fényezésről/fóliázásról?

Új hozzászólás Aktív témák