Új hozzászólás Aktív témák

  • DeFranco

    nagyúr

    válasz MunezXBK #63380 üzenetére

    Ja mert a legutóbbi zöldkártyás akciónál is halálra szivatták az átlagpolgárt, mi? Ott is csak a leszakadt füstokádó délkoreaiakkal megrakott transzportereket méregették feszt, meg pár katalizátorbetyár faszorrú majmot.

    Értem én hogy fukdapolisz de ez a relativizálás, hogy amíg egy zsebtolvajlás is van, addig engem ne buzeráljanak még az érett sárgáért sem elég gyenge.

    Most ezt nem kifejezetten neked, meg nem is támadásnak szánom, csak véleményem van, ne szívd fel, de én kifejezetten örülök neki, hogy a sok félszemű meg be nem állított majmot kicsit megmogyorózzák, mert már kezd a tököm telemenni velük. Ha nem ülök be egy SUV-ba legalább akkor 200 km-en összeszedek egy komplett retinaleválást.

    Most jöttem haza egy európai városból ami Európa egyik pénzügyi központja, nagyobb volt az egy négyzetméterre eső felsőkategóriás BMW-k száma, mint itt a csikk, de ilyen buzixenont (akármilyet is) elvétve láttam, talán két kezemen meg tudom számolni. Érdekes módon oda jó az izzó is, ha már egyszer az van hozzá szériában...

Új hozzászólás Aktív témák