Új hozzászólás Aktív témák

  • DeFranco

    nagyúr

    válasz parandroid #93379 üzenetére

    Szóval remélem lejön, hogy az alapvető különbséget a kettő között abban látom, hogy a TC azt teszteli, amit a szponzorok nagy kegyesen odaadnak nekik, ezzel szemben egy nyugati újság megteheti azt, hogy egyrészt kicsit kritikusabb hangot üt meg, mert annyira nem kell attól fosni, hogy legközelebb nem kap tesztautót, másrészt ha nem azt a verziót kapja, amit tesztelni szeretne, akkor szerez egyet később magától különösebb erőfeszítések nélkül.

    A TC-nek attól épült nimbusza autós körökben, hogy gond nélkül lehúztak bármit ami nem tetszett nekik, és válogatás nélkül (látszólag) küldték el a 'csába bármelyik gyártót, ha gyengét tett le az asztalra. Ez tette őket naggyá.

    pedig rengeteg energiája marad a hobbijára, ami neki nem abból áll, hogy a családi kasszából elkunyerált aprópénzből, gombokért megvett roncshalmazt megpróbálja járóképes állapotban tartani, mert néha el kell vinni a gyereket suliba, meg nagybevásárláshoz is jó lenne egy autó, ha éppen nincs nála tesztjárgány.

    Ööö... tetszettek volna egy kevésbé kúl de járóképes autót megvenni? Tetszettek volna nem hobbiból három autót tartani amiből jó ha egy járóképes? Hadd ne sajnáljam már meg őket. Nem éhkoppon vannak ezek, megvan nekik a nagyon jó pénzük, amivel semmi baj nincs, de a pénztelenség nem is kifogás hogy a munkájukat nem végzik megfelelően.

    @TaaT: naja...

    (#93379) peterkeT: (reszerk):

    nekem sem esik teljesen egybe a hobbim a munkámmal, bár szeretem amit csinálok. so what? végezzék a dolgukat rendesen vagy húzzanak vissza a balettba ugrálni. ez így nem rendes munka.

    Pont ez az, hogy az egész átment egy barkácsmagazinba

    OK, de akkor ezt így is kell kezelni, mert jelenleg még mindig inkább általánosan elfogadott hivatkozási alapnak tekinti a többség (okok lásd fent)

    itt mindenki olajcserével ébred, aztán délutánra már ki is cserélte a hengerfejtömítéseket,

    kunc. max. két ember :D meg van pár mozigépész. majd tegyél fel egy-két konkrét szakmai kérdést (bár a te esetedben ez nehezebb lévén kint vagy) hogy merre hány méter szerelő-lakatos-egyébkedvesuram ügyben, lesz itt akkora hullaszag, hogy öröm nézni :D 1% hozzáértő 49% lelkes érdeklődő 50% megmondó

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák