Új hozzászólás Aktív témák

  • válasz gaborbol #93485 üzenetére

    csak ezt tudom elképzelni én is.. de ezesetben lényegtelen, az ő felelőssége kétségtelen, aztán hogy mit csinált, sosem tudjuk meg, nem is érdekel.. én is (épp a beleset előtt pár órával) mentem az autóval, szélvédő elől elcsúszott a sapkám (kanyar), nyilván utánanyúltam, ez reflex. De az ülésről nem kezdenék neki pakolászni.

    a gtk-ra: a biztosítóhoz csak holnap tudunk menni.
    most volt itt a szerelő, biztosat nyilván nem tud mondani, mert elmozdítani csak trélerrel lehet, annak a költségét meg majd fizesse ki a biztosító - mozgásképtelen a jármű. Szóval alánézni csak így lehasalva tudott, azt mondta, nem olyan vészes talán nem sérült az egész, elég a bal hátulját kipofozni - stabilizátorkar törött, a többi majd kiderül. Nagyjából 150-ért meg tudják csinálni, így első ránézésre.
    Viszont a biztosító részéről másképp néz ki: a hátsó lökhárítóra eleve mondanak egy hat számjegyűt, aztán a kitörött kerékkel + alkatrészekkel nem is számoltak. Ez bőven megüti (szerintem) az autó értékének azt a bizonyos 50-70%-át.
    A fennmaradó kérdés csak az, hogy szerintük mennyi ennek a roncsértéke..? Ha kihozzák nullára (pl.: 250-250k-ra), és nem kapunk semmit, az úgy elég gáz lenne.

    Qru - igen, valószínű a gtk.. és annyira nincs szuper állapotban, de ennek legalább ismerjük a történetét - 10 éve megvan, most lett volna lengéscsillapító csere pl.

    [ Szerkesztve ]

    "... and I hope you have a great day!"

Új hozzászólás Aktív témák