Új hozzászólás Aktív témák

  • Declare

    őstag

    válasz Torres10 #96071 üzenetére

    En ilyen szempontok mellett egy Q5 re voksol2012 es kiadasban :) Siman van 6-7 millioert. Nem tul nagy, szerintem szep is (marmint ha a feleseged mindenkepp suvozni szeretne :) )

    En azt a porschet biztos, hogy elfelejtenem. Böhöm nagy dög, minden nehezkes vele + nem veletlen ennyi csak az ara. Azert arkategoriaban egy egesz mas leptek ujjonan, mint egy A4 vagy egy E merci... pont multkor olvastam egy cikkben, hogy egy regi x5 mennyi penzt emeszt fel, annak ellenere, hogy milyen olcson hozza lehet jutni.

    A masik amiröl olvasgattam az a km ora tekeres. Ha valaki egy olyan komolyabb autonak, mint E merci csavarja a km orajat az azert nem ugy teszi mindenzt, mint egy zsigulinal...nem is lehet. Vagy profin megcsinaljak es akkor aztan maximum akkor jössz ra az igazsagra, ha atomjaira szeded a kocsit, mashogy sehogy. At tudnak (es asszem pont az e mercire irtak, hogy kell) irni mindenhol a km allast. Szoval lehet megbizhato persze, ezt csak azert irom, hogy egy hasznaltautonal biztos km az a nem letezö kategoria...ugyan olyan, mint az ellophatatllan auto.

    Amugy amit a Porschera irtam, böhöm nagy dög dolog, az pont tegnapi friss emlek, a ceges 10k km es Q7 el mentünk 500km t.... 3.0tdi, 8 gang, s line, szinte full extra, nagyon jo meg minden es baromi jo volt vezetni, meg jo elmeny :)) , de ekkora egy batar autot soha nem vennek :Y elveszem a labam a gazrol es nem lassul, akkora a tehetetlen tömeg, hogy felelmetes :) Amugy fogyija egeszen jo...9 liter/100 es ebben volt 210es autopalyas szakasz is, de azert az atlag az 100 as vagy 70 es föut....de azert nem rossz na :) )

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák