Új hozzászólás Aktív témák

  • Akos1994

    aktív tag

    válasz nesa #14956 üzenetére

    Értem,KIT alatt természetesen csak az alap 18-55-öt értettem,de akkor ezek szerint az se annyira rossz mint amennyire lehúzzák.
    Bocsánat,lehet,hogy egy kicsit félreérthetően fogalmaztam, csak a vázra lenne 80k-m és ezenfelül vennék még mellé olyan 30-40k-ért obit,külön. Tehát összesen 110-120k a keret.

    Stauffenberg: Igen,láttam,hogy a Pentax-al van a legkevesebb gond a régi obiknál,de úgy látom eléggé "elhanyagolt",használt gép is elég kevés van belőle a Nikon/Canon mellett és kb. a 450d-vel egyszintű gép jönne ki a 80k-ból.. Félő,hogy csak akkor jövök rá,hogy hány darab/milyen obi kell,ha megveszek egy gépet,aztán elkezdem használni és így elég nehéz dönteni,hogy megéri-e drágábban egy régebbi Pentaxot venni.

    Most megnéztem a Pana keresőjét,be tudom állítani a dioptriát, (bár az rejtély,hogy mennyit lehet rajta állítani) hogy minden tiszta legyen,inkább csak az zavar,hogy egy kicsit kicsi a kereső. De ha jól tudom egy tükrös gépnek nagyobb a keresője. MILC-et nem igazán szeretnék,akkor inkább valahogy hozzászokok a rendes keresőhöz. :D Azt hiszem az a legjobb,ha elmegyek MM-be vagy valahova ahol ki vannak rakva és megnézem. :D

Új hozzászólás Aktív témák