Új hozzászólás Aktív témák

  • m3ss

    veterán

    válasz A Zéé #16302 üzenetére

    "Kereső, a hosszú akku, az af, meg a szenzor jóság anélkül is, hogy f2.8, és alatti üvegeket tekersz a vázra."
    sztem a legtobb ember aki atvalt dslr-re, pont nem az akkuido meg a kereso miatt fog. azt sem tudja mi az a kereso. plane nem hogy milyen. en azt latom hogy inkabb kihajtogatjak a kijelzot :)
    akku? sok lelkes fotos itt ph-n annyi kepet lo egy evben mint amire egy d90 egy toltessel kepes. markolat nelkul :P
    szenzor miatt veszik azt elhiszem, de azt meg pistike nem tudja kihasznalni, vagy feleslegesen teszi azt (18-105 iso 6400 szobaban hasonlat)
    de teny hogy nem egy rossz ar/erteku obi (csak van tamron 17-50 is), ha vki abszolut fogalmatlan a fotozas teren es nem tudja hogy viragokat, tengerpartot vagy a gyereket akarja fotozni...ha mar fotozott vagy van konkret elkepzelese hogy mit szeretne fotozni, sztem felejtse el. garantaltan jobb kepeket fog kesziteni massal.
    mellesleg a d5100+18-105 kit meg nagysagrendekkel racionalisabb dontes, mert ennel olcsobban (80-100e) nem biztos hogy manapsag megerne vazat venni. bar megneznem ha vki portrezni akar celzottan, mivel csinalna jobb kepet a d5100 kittel, vagy egy d70+50+85 1.8D-vel ;) de ez most nem is eredekes...tegyuk fel hogy gyorsan megszabadul a kitobitol mert gyorsan tanul :)
    de egy d7100+18-105, ha 1 hetig gondolkodok rajta sem talalok epeszu magyarazatot ra...persze onmagaban a vazra sem ennyiert, de nem trollkodok :)

    https://www.instagram.com/jozsef.beko/

Új hozzászólás Aktív témák