Új hozzászólás Aktív témák

  • Tin_Shield

    őstag

    válasz DUB Inc. #43369 üzenetére

    A Pana a 4k videóval, a szenzorstabival, és a nagyobb és jobb natív objektív választékkal tud többet, a Sony szenzora nagyobb, az autófókusza fejlettebb, és szélesebb körben adapterezhetők rá a külső objektívek.
    A kezelhetőség szubjektív dolog és megszokható. Egy alapos fogáspróba azért nem árt, elég kicsi gépek ezek, lehet nem igazán fog tetszeni egy-egy méretesebb objektívvel a balansz. Általános használatra bármelyik gép képminősége bőven elég jó, de a Sony szenzorában több a tartalék, ha extrém utómunkázást is tervezel ezzel is érdemes számolni. A gépek színvilága olyan-amilyen, szerintem mindkettőt szokni kell és egyik sem ér fel az Olympus (vagy a Fuji) nyomába, de ez megintcsak szubjektív dolog, láttam már olyan videót ahol a Paná-t hozták ki a legjobbnak, és van olyan aki a Sonyra esküszik.
    Ha erre téved Econ majd megkapod jól az a6000 "ajánlóját", sok hasznos info mellett Pana (mft) fikázással, (azzal résszel nem nagyon kell foglalkozni, erősen elfogult Sonyfan)
    A GX80-nal kapcsolatban keresd meg az MrChris-t az mft topikban, ilyet használ, biztos tud segíteni a gépspecifikus kérdésekben.

    (#43370) Royo85

    Jó ott a sima IBIS önmagában is, videóban az is elveri a legtöbb optikai stabit.

Új hozzászólás Aktív témák