Új hozzászólás Aktív témák

  • Tikakukac

    titán

    válasz CoroStar86 #164571 üzenetére

    Hu, akkor szerintem bátran mondhatjuk, hogy 20-ra kértél lapot az asztalnál :DDD

    A 8GB-tal önmagában nincsen baj, csak hát megveszed a 16-ot, bepattintod a 8-as helyére és akkor a 8-assal mit csinálok? Kenjem a hajamra?

    Vagy veszel csak 8-at és beteszed a másik 8 mellé? :B Vagy ha 32-t akarsz és azért veszel 16-os ramot most, akkor beteszed dettó a 8 mellé és 24 lesz? Ha meg 2 16-ost akarsz eladsz egy 8-ast. Nem egy olyan atomfizika ez megint.

    A hivatalos speckóktól is tud hullani a hajam, Acer-vonalon konkrétan azt sem sikerült megtudnom, hogy a kiszemelt Aspire 5 mekkora max frekvenciás RAM-ot kezel

    Amúgy is lényegtelen, plusz ez az infó nem titkos, amennyit a proci tud OC nélkül. Ez Intelnél ott van :B

    milyen SSD/HDD van benne (márka, típus)

    Ez mióta a világ világ sosem volt kiírva sehol, tisztelet a durván adatkeresős PN-re konfig lebontós gyártók sorozataira.

    milyen a processzor TDP-je, stb

    Ez is Intelnél van, gyártó mi a tökömnek írja ki, kit érdekel, most tényleg :B

    Az elmúlt egy hétben csak írott/YT-s teszteket néztem (főleg Acer/Asus vonalon). Emlékezetem szerint az összes Asusban volt USB2. Másoltam én már 30 gigás filmet USB 2 külső HDD-re, nagybevásárlásra is el lehet menni, mire végez. TB4 korában lépjünk már túl az USB 2-n.

    Én értem amit próbálsz írni, csak azt nem értem, hogy hova akarsz kilyukadni. 2012 óta már a procikban ott az USB3.0 vezérlő. Legalább 5 éve szerintem tisztán USB2.0-s gépet nem is kapsz sehonnan senkitől. Lehet, hogy van még ma is ilyen portos gép, de ha ott a type-c és mögötte a sávszél meg a 3.0-s, akkor miért másolgatsz 2.0-n? Valami itt félrement neked.

    Szerintem nem nagy igények ennyi pénzért.

    De, azok. Írtam erről nemrég. Sokan azt hiszik, hogy tényleg 10 évvel ezelőtt van és ha most bemondanak 3 kilót egy laptopra, főleg így COVID mellett, majd itt fényesre lesz rakva a fenék és azonnal több fajta gépből kiszolgálják őket. Elárulok neked egy titkot: nem egy hardverből és nem egy laptopból január közepéig sem fogsz kapni egy darabot sem, és konkrétan olyan játékot játszunk, hogy 1,5 éves laptopokat el lehet adni az újkori árukért, úgy felmentek az árak.

    Egy tea mellett átgondolnám ezt a vásárlást :K

    A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.

Új hozzászólás Aktív témák