Új hozzászólás Aktív témák

  • rolee9309

    csendes tag

    Sziasztok!

    Kicsit kétségbe vagyok esve, mert testvéremnek feltelepítettem a Fifa 19-et (torrentezett, ne kövezzetek meg, nem akart fizetni érte).
    Telepítettem a F:\Játékok\Fifa19 mappába, de nem indult el - ki gondolta volna. Töröltem a Vezérlőpult-Programok telepítése és törlése opcióval, és ekkor az egész F:\Játékok mappa ugrott, 134 gigányi adattal.... Nagy részük régi játék volt (Sea Dogs 2, Most Wanted, Borderlands 1, Red Alert 2), amiket már sok-sok éve "sufnituningolok", magam ízlése szerint moddolgatok. Rengetek időbe telt összeharácsolni működőképes verziókat, de sikerült. Most már az oldalak, ahonnan infókat, anyagot, modelleket/textúrákat, stb. szereztem, már nem is elérhető. Ezért igen fontos lenne visszaszerezni azokat, ha lehetséges.
    Már csak azért is, mert pl. a Red Alert 2 CD-s verziója el sem indul, 4-5 éve valamelyik oldalon (gog talán??) ingyé' volt, az a verzió sem, és már nem tudom, honnét szereztem be egy működőképes darabot.
    Mappa tulajdonságainál előző verziók nincsenek sajnos (rendszer-visszaállítási pont van, de azzal sem jártam sikerrel).

    Tudtok ajánlani olyan programot, ami ekkora adatmennyiséget képes visszaállítani? Neten böngésztem már, de nagy részük nem 100%-os, vagy 1-2 gigabájt után fizetős. Vagy vigyem inkább szaküzletbe? Nyilván azért is fizetni kell, de inkább bíznám akkor már szakértőkre, ha pénzt is kiadok :D

Új hozzászólás Aktív témák