Új hozzászólás Aktív témák

  • zgospel

    őstag

    válasz dellfanboy #103427 üzenetére

    Hát nekem eleve nehezemre esett komolyan venni hogy "utcai kanyarodás képzés" :D Ha jól emlékszem 20 ezer körül van egy fél napos alkalom. Chrobák féle oktatás egész nap 25 pályával együtt, és ott nem jönnek szembe autók, és nem a pálya széléről nézi hogy mit művelsz :)
    Nyilván akármilyen oktatás jobb a semminél, tehát az valamilyen szinten azért jó dolog hogy ennyi embert megmozgatott ezekkel a sessionökkel idén. Jó a marketingje, de amúgy nagyon sok olyan ment oda aki ha elmenne egy pályaoktatására akkor 2x-3x többet tanulna, de hát ez van, legalább részt vettek valami extra oktatáson.

    Elvonatkoztatva a megosztó személyiségétől: amit elméletet lead a Dodor az teljesen rendben van, és olyan értelemben hiánypótló hogy a bójakerülgetésen nem tanulsz meg tempósan szerpentinezni, ott más a cél. Csak hát szerintem nem utcán kéne ezt tanulni, mert ott nehezebb átszakítani a gátakat mint egy zárt pályán ahol semmi nem zavar és az út is hibátlan.
    Ott van például a másik véglet, a Mackó féle iskola. Sokaknak ugye ő a motoros pápa, aztán mégis van egy-két dolog amit rosszul mond. Ez van, Dodornál legalább az elméleti része jó, a gyakorlatiról meg nem tudok nyilatkozni :D

    https://www.flickr.com/photos/zpapa/

Új hozzászólás Aktív témák