Új hozzászólás Aktív témák

  • Ferdzsoo

    addikt

    válasz V.Stryker #49912 üzenetére

    Ez 110%-ban a motoros hibája. Egyértelműek a jelek hogy a barom motoros balról akarta megelőzni, holott a kisbusz végig indexelt, a záróvonalon is szaggatott ott a jelölés, az hogy nem teljesen baloldalt volt nem jelent semmit.
    Aki ekkora barom hogy látja mi történik mégis balról akar megelőzni egy teljesen látszólag balra kanyarodó kisbuszt főleg ekkora sebességkülönbséggel, főleg úgy hogy a szélső sáv is ott van neki ráadásul tök üresen! az ne csodálkozzon ha ez történik vele.
    A csajt sajnálom látszik mekkorát kapott a feje.

    off: van egy sanda gyanum hogy különben épp egykerekezésből tért vissza a motor abban a pillanatban amikor bekerül a kamera látószögébe olyan furcsán pattan .

    Én amíg nem tudom eldönteni hogy egy autós miért lassított le egy úton bármilyen kis tempóra addig NEM előzöm meg. Se jobbról, se balról.
    Mert ha nincs irányjelzés fingod nem lehet róla hogy éppen mit akar. Kereszteződésben alap hogy nem előzök, de máshol sem amíg nem vagyok 100%-ban biztos abban hogy mit szeretne csinálni magával.

    [ Szerkesztve ]

    "It is not the strongest of the species that survives, nor the most intelligent that survives. It is the one that is most adaptable to change."

Új hozzászólás Aktív témák