Új hozzászólás Aktív témák

  • A_ScHuLcZ

    addikt

    Sziasztok,

    Elég érdekes hibába futottunk bele szülők gépén. Az elején azzal hívtak fel, hogy időnként probléma van az internettel, de ezt azóta sikerült leszűkíteni, és kideriváltam, hogy csak az egyik gépet érinti, és ott is alkalmazás szintű probléma van. Az alkalmazás ugyebár a Firefox, a jelenség pedig az, hogy bizonyos tab-okból lejönnek a netes oldalak, bizonyos tab-okból nem. Tehát most például olyan szituáció állt elő, hogy az első két tab-ban meg van nyitva valami, és ha nyitok 3. 4. vagy 5. tab-ot, és ott bármilyen címet írok be, nem történik semmi. Ha az első két tab-ban próbálkozom, ott bármilyen tesztelt weboldal letöltődik és megnyílik.

    Egyelőre szándékosan nem indítottam újra a Fox-ot, mert gyanítom akkor ideiglenesen megoldódna a probléma, de biztosan nem véglegesen, mert kb 2 hete jelezték először ezt a problémát, és minden este kikapcsolják a gépet. FF adatok törlése és visszaállítása is eszembe jutott, de előtte jó lenne rájönni, hogy mi okozza a problémát.
    Ellenőriztem, FF bővítményeket nem használnak, valamint licenszelt ESET vírusirtó/tűzfal fut folyamatosan a gépen, tehát a fertőzés esélye is minimális.

    Találkozott már valaki hasonlóval? Van ötletetek esetleg, hogy mi lehet ez?

    Köszönöm!

    "I'd tell you a joke about UDP, but you probably wouldn't get it."

Új hozzászólás Aktív témák