Új hozzászólás Aktív témák

  • Macilaci457

    őstag

    válasz possibly83 #5993 üzenetére

    Miért gond az, ha macimumon kell hallgatni hogy elég hangos legyen? Attól nem rosszabb a hangminőség, hacsak nem használsz mellette EQ-t, mert az betorzíthat. Mellesleg csak a jel-zaj arányt javítod, ha a skála felsőbb határán hallgatod. Persze ez csöppet sem érdekli az emberek többségét. :)

    Az IEM fülesek (ami neked is van) többnyire hangosabbak társainál, így szerintem bármire cseréled le a lejátszót, a hangerő nem lesz gond. A nagyobb teljesítményt arra szokták igényelni, hogy fejhallgatót hajtsanak meg a lejátszóról, ahhoz kell a 32 vagy épp 60 mW csatornánként.

    Szerintem kezelhetőség szempontjából az érintőgombok eleve rosszak, és a nagy kijelző - méret sem az amit én keresnék, úgyhogy válassz ki néhány lejátszót ami tetszik (látom ez is elég fontos) és majd megmondjuk melyiket nem vennénk meg a helyedben. :)

    Általában a felhasználók szeretik az Iaudio, Iriver, Sony, 2 Sandisk Sansa termékeket. Ipoddal másik topic foglalkozik, bármennyire is fáj, az megosztja az embereket. Samsungot főleg az vesz, akinek a divat számít, mert csinos, színes, szagos... a hangja már másodlagos.

Új hozzászólás Aktív témák