Aktív témák

  • Freddy76

    addikt

    válasz Larry303 #45753 üzenetére

    Urak, aki lenézi az érintőképernyőt, válaszoljon meg egy kérdést: használta valaha is? Sejtésem szerint nem. Nekem az om-d-n volt, és rohadt jól működik, pazarul használható. A tapifókusz (rátappolsz oda, ahova fókuszt szeretnél, és ő odaállítja, sőt, ha úgy van beállítva, exponál is) külön jóság. Ne haragudjatok, de ilyen sarkos véleményt akkor fogalmazzunk meg, ha legalább kipróbáltuk a tapifókuszt és az érintő képernyőt.

    Kesztyűben nem lehet használni? Miért, a d7000 gombjait és tárcsáit lehet kesztyűben használni? Őszintén, télen kesztyűben fotózunk? Ha pedig igen a válasz, nos, az érintőképernyőt nem kötelező használni, az egy plusz fícsör, de nem csak az érintőképernyőn keresztül tudod használni a gépet - ez szerintem nyilvánvaló.

    Elromolhat? Ja, de ez nagyjából az egész gépre igaz. Semmivel sincs nagyobb esélye a meghibásodásnak, mint pl. az érintőképernyő nélküli lcd-nek. Panákon évek óta van érintőképernyő, és semmi bajuk. De ugyanez igaz a telefonokra is, egy akármilyen érintőképernyős telefon napi használat során egy év alatt kap annyit, amennyit egy fényképezőgép érintőképernyője öt év alatt. És?

    Soma: sarkosan fogalmazol. Throme reakciója kissé eltúlzott és heves, de alapjában véve egyetértek az általa írtakkal. Ha egy d5100-at kitobival beteszel zöldA módba, akkor is lényegesen jobb képeket készítesz, mint egy akármilyen kompakttal.

    Throme, te pedig újabban olyan paklincs lettél, hogy csak na :F . Pillanatok alatt ugrasz, és virtuális torkokat harapsz át.

    [ Szerkesztve ]

    "Uram, Ön részeg." "Hölgyem, Ön pedig csúnya. De én holnapra józan leszek."

Aktív témák