Új hozzászólás Aktív témák

  • andris1602

    aktív tag

    válasz Colonel993 #10661 üzenetére

    Lehet, hogy félig csukva van a szemem, meg nem is mozgok fotós körökben, de ez a "legalább nem vagyunk Pentaxosok" számomra (továbbra is) azt jelenti, hogy fölösleges mások véleményére adnom, amíg én magam elégedett vagyok azzal, amit használok. Csak egy D5100al tudom összevetni, mert az van a családban, de sem fogásra, sem menüre, sem anyaghasználatra, sem keresőre nem tudom azt mondani, hogy jaj de szar nekem :) egyedül a zár halkságát irigylem, ha csendes helyen kell fotózni, máskor meg kifejezetten tetszik. :)

    Egy szó mint száz, tudom, hogy rossz a tapasztalatod, de nekem is van olyan ismerősöm, akinek a fél éves D3300ából egyik napról a másikra elszállt az autófókusz.. pedig az a hűdenagy gyártó gépe, és bár belépő, azért akkor is elég ciki.

    Egyébként, ha jól látom Nikonra váltottál, hadd kérdezzem meg, tényleg ilyen nehéz régi manuál obikat rácsavarni? mmint, olvastam, hogy se fénymérés se semmi nem működik (aktuálisan a D5100-on). Nem beszélve az adapterezésről (lencsés vagy nincs végtelen). Ezt hogy oldottad meg?

Új hozzászólás Aktív témák