Új hozzászólás Aktív témák

  • lehella

    senior tag

    Megosztom a tapasztalataimat... :D
    2 hónapja volt első féktárcsa és betét csere a járgányon. Új EBC mindkettő, 60-nál már ütött mint az állat. Egüéktől ugye úgy hoztam el, hogy ki se próbálták. Visszarakták a gyári tárcsát, az EBC pedig visszament a forgalmazóhoz, elismerték hogy tényleg üt, kaptam egy újat. Felkerült, majd a már ~1000-et futott betétekkel összerakta az új szerelőm.
    Nem akartam az ablakon kidobni a 4ropis betéteket, meg ennyi táv alatt gondoltam nem okozhat gondot, de mondta a szerelő, hogy picit most is üt menet közben, indikátor órázni nem volt ideje akkor, de talán csak a "használt" betét miatt van ez, menjek vele kicsit, mert nem balesetveszélyes, ha nem múlik el, akkor 0 km-es betét kellene, ha azzal is szar akkor megint a tárcsa... Azt hittem, hogy felgyújtom az EBC-t :W
    Tényleg ütött, de érzésem szerint harmadannyira. Nagyjából 500km-t mentem vele és egyik napról a másikra elmúlt a féknek az ütése, már talán 200km-t is mentem vele így, ma is megrángattam 100 km/h körül a féket, egyáltalán nem éreztem hogy ütne, remélem nem csak haluzok és hogy nem egy neverendig story lesz ebből is :)

    www.taplalkozastanacsadas.hu -> "Edd magad soványra"

Új hozzászólás Aktív témák